Napolnimo Športno dvorano Domžale!

Helios Sunse čaka povratna tekma četrtfinala Lige Nova KBM proti Hopsom iz Polzele. Na prvi tekmi so Domžalčani prišli do (presenetljive) zmage v gosteh, kar pomeni, da bi jih tokratno slavje v Domžalah popeljalo med najboljše štiri ekipe Slovenije. Zato nam ne preostane drugega, kot da napolnimo domžalsko športno dvorano!

Sobota, 4. maja 2019, ob 19.00! To je datum in ura, ko mora bivša “komunala” pokati po šivih, saj v goste prihajajo Hopsi iz Polzele. Helios Sunsi iščejo drugo zmago četrtfinala, ki bi jih popeljala v polfinale Lige Nova KBM.

Na prvi tekmi na Polzeli je pri Sunsih blestel Miroslav Pašajlić, veliko pomoči je imel v Blažu Mahkovicu in Igorju Tratniku. Na drugi strani je bil razpoložen Milojko Vasilić, medtem ko je Sunsom uspelo zaustaviti nekdanjega “barvarja” Sima Atanackovića.

Dejan Jakara, trener Helios Sunsov: “Ne glede na to, da smo s Poilzele odšli z zmago, so Hopsi še vedno favoriti te četrtfinalne serije. Oni so nas v tej sezoni premagali tudi že na našem parketu. Analizirali smo prvo tekmo, poskušali bomo odpraviti nekatere napake, pričakujem pa Hopse v najboljši izvedbi. Hkrati verjamem, da bomo imeli tudi glasno podporo naših zvestih navijačev, ki jih v čim večjem številu vabim na tekmo.”

Kot rečeno, v soboto začnemo ob 19. uri! Boš z nami?

Helios Suns

 

Tagi