Napetost pred 6. Cordial Cup turnirjem že narašča

V prihajajočem, zadnjem aprilskem vikendu, bomo v Športnem parku Radomlje ponovno spremljali nogometne vragolije igralcev ekip U11 in U13 iz Slovenije in drugih evropskih držav (skupno kar 64 ekip!). Tako je, sobota, 25. in nedelja 26. aprila sta namenjeni mladim nogometašem, ki si bodo poskušali priigrati vstopnico za finalni turnir Cordial Cup v Kitzbühelu.

Cordial Cup NK Radomlje 2015 – Draw and groups / Žreb in skupine tekmovanj U-11 in U13 (*.pdf)

V soboto, 25. aprila 2015, na turnirju kar 40 ekip u-11
Prvi bodo v soboto dopoldan na zelenice stopili nogometaši ekip U-11. Na šestih igriščih bomo spremljali rekordnih, več kot 450 mladih nogometašev, ki nam bodo poskušali pokazati vse svoje znanje.

Tournament information (U11) / Razpis za KVALIFIKACIJSKI TURNIR ZA CORDIAL CUP 2015 (U11), Radomlje, sobota, 25. april 2015 (*.pdf)

Match Schedule and groups U11 / Razpored po skupinah in tekem U11 (*.pdf)

V nedeljo, 26. aprila 2015, ponovno kar 24 ekip u-13
Tako, kot zadnja aprilska sobota, je tudi nedelja v Radomljah rezervirana za nogometaše, tokrat ekipe U13. Za vstopnico na finalu v Kitzbűhelu se bo že drugo leto zapored merilo kar 24 ekip in verjamemo, da bodo vsi igralci in njihovi trenerji storili vse, da jim uspe veliki met.

Tournament information (U13) /Razpis za KVALIFIKACIJSKI TURNIR ZA CORDIAL CUP 2015 (U13), Radomlje, nedelja, 26. april 2015 (*.pdf)

Match Schedule and groups U13 / Razpored po skupinah in tekem U-13 (*.pdf)

Tokratni kvalifikacijski turnir se bo že šestič zapored odvijal v Sloveniji, petič pa je organizator samo en nogometni klub, NK Radomlje. Tekmovanje bo potekalo na eni sami lokaciji v dveh igralnih dneh in sicer v Športnem parku Radomlje. Seveda pa bomo poleg nogometa naše obiskovalce razveselili tudi z ostalo ponudbo, tako gostinsko, kot športno. Vse obiskovalce turnirja obveščamo, da vstopnina na prizorišče za posamezni dan znaša 2,00 € za odrasle, vsak obiskovalec pa ob vstopu prejme, zapestnico in spored tekmovalnega dne.

Če še niste, si rezervirajte zadnji aprilski vikend za obisk največjega turnirja za mlade v Sloveniji, in se vidimo v Športnem parku Radomlje, za vse tiste, ki pa se turnirja ne boste udeležili v živo, pa bomo pripravili tudi video prenos posameznih srečanj preko naše spletne strani in seveda rezultate v živo (Live score manager).

Lepo pa vas vabimo tudi 30. aprila 2015, na tradicionalno prvomajsko kresovanje in dan kasneje po 14. uri na prvomajski golaž in ogled vaškega nogometnega turnirja!

Avtor: NK Radomlje; Foto: NK Radomlje
Tagi