Nafta boljša od Radomljanov

V soboto, 26. 10. 2019 so Radomljani gostovali v Lendavi in doživel hladen tuš. Nogometaši Nafte so namreč zasluženo slavili na domačem igrišču, v mrežo Radomljanov pa so pospravili kar štiri zadetke.

V soboto se nogometašem v črno rumenih dresih ni izšlo vse po načrtih. Po torkovi odlični borbi in vrhunski igri v drugem polčasu, so včeraj na žalost prav slednje prikazali domači nogometaši v modro belih dresih. Radomljani so bili na zelenici vidno izčrpani in enostavno niso mogli parirati motiviranemu moštvu Nafte. Po odličnem štartu v sezono so Radomljani nanizali kar tri zaporedne prvenstvene poraze. Pred gostovanjem v Lendavi so namreč izgubili še doma proti Biljam in v gosteh proti Gorici. Zaradi slabših rezultatov so tudi rumeni bojevniki na žalost padli na četrto mesto in za prvim mestom zaostajajo za pet točk, medtem, ko ima drugo uvrščena Gorica 32 točk.

Na žalost je poraz vnovič prišel ob nepravem času. Kljub temu čas in tekmovalni ritem neusmiljeno tečeta dalje. Potrebno je dvigniti glave, se zbrati in pripraviti za torkovo četrtfinalno srečanje, ki bo ob 13.30 v Športnem parku Radomlje. Upanje za napredovanje ostaja, potrebno je najti pozitivne stvari in iz njih graditi nadaljevanje sezone. Fantje, tudi v težkih časih smo z vami.

SKUPAJ SMO MOČNEJŠI !

Avtor: NK Radomlje; Foto: Manca Hvalič

Tagi