Na vseslovenskem festivalu Veter v laseh, ki je potekal tudi v Domžalah, so sodelovala tudi domžalska društva

Vseslovenski festival Veter v laseh, je 3. oktobra  potekal tudi v domžalskem športnem parku. Letos je festival potekal s sloganom: »Dan brez televizije in računalnika«. Slednja dejanja namreč predstavljajo odvisnost sodobnega časa.

Tako so se na ta dan v Domžalah nekatera društva združila in ustvarila velik festival, v katerem se je v dopoldanskem času aktivno na športnih poligonih, ob športnih dejavnostih, promociji zdravega prehranjevanja, promociji zdravja, promociji varovanja okolja, veselilo preko 400 otrok. Prav tako je festival potekal tudi popoldan, ki je bil namenjen družinam.

Predsednica Športno atletskega društva Mavrica, Mojca Grojzdek, nam je povedala, da Športni park v Domžalah predstavlja obširno gibalno možnost za vse, ki se želijo tekmovalno ali rekreativno ukvarjati s športom. Ambasadorji športa, kot so Klemen Bauer, Jure Šinkovec, Marjan Bolhar, Timotej Kokalj, Milan Jovanov, itd., so dokaz, da imamo v domžalski sredini veliko znanih športnikov, tako na svetovni kot na evropski ravni, ki so pripravljeni za otroke in občane, vedno pripraviti veselje.

»V veselje nam je bilo biti glavni operativni sodelavec Zavoda za šport in rekreacijo Domžale pri tem velikem projektu Športne unije Slovenije. Javna zahvala pa velja KK HELIOS, NK DOMŽALE, ŽOK DOMŽALE, TK DOMŽALE, AS DOMŽALE, PLESNI ŠOLI MIKI, CZM DOMŽALE, KNJIŽNJICI DOMŽALE, SSK IHAN, KD ENERGIJI, DZR SIMON ROBIČ DOMŽALE, ČD DOMŽALE, ŠOLI ZDRAVJA, BREZ STRAHU ZA VOLANOM, DRUŠTVU ODNOS, JP PRODNIK, TRAMPOLINI.SI, BORILNE VEŠČINE DOMŽALE, TVD PARTIZAN, KK PIRUETA, ga. VERI VOJSKI IN ŠAD MAVRICI. Hvala vam za vaš čas in energijo,« je še dodala Mojca Grojzdek.

Preživite kakšen dan brez televizije in računalnika tudi vi. Možnosti za rekreacijo in športna udejstvovanja v naši občini ne manjka. Predstavljamo vam aktivnosti Športno atletskega društva Mavrica.

Urnik aktivnosti

 

Avtor: Miha Ulčar
Komentarji uporabnikov
Tagi