Na treningih Kluba borilnih veščin Domžale velikokrat gostijo zanimive goste

V Klubu borilnih veščin Domžale ne počivajo. Na njihovih treningih, ki potekajo na OŠ Dob, jih velikokrat obiščejo zanimivi gostje iz sveta športa. Sodelujejo pa tudi s sorodnimi društvi, s katerimi izvedejo različne prijateljske treninge. Sem ter tja pa tudi ne pozabijo oddati, kakšno njihovo članico ali člana v zakonski stan.

Na treningu Kluba borilnih veščin Domžale so gostili glavnega trenerja Kluba Pon do kwan Zagorje ob Savi Primoža Bračiča, ki nosi mojstrski črni pas 5. dan in je tudi nosilec svetovnih medalj v kickboxingu ter zelo priznani mednarodni trener kickboxing športa discipline point fight. S seboj je pripeljal svojo učenko, mednarodno šampionko Tino Baloh, ki je tudi reprezentantka Kickboxing zveze Slovenije. Na treningu sta prikazala par tehnik point fighta.

S Klubom Črni panter iz Kranja pa so izvedli prijateljski sparing trening, ki jih je vodil glavni trener omenjenega kluba iz Kranja in tudi reprezentant Kickboxing Slovenije Blaž Potočnik, državni prvak v K1-r, lowkicku, full contacti, kicklightu.

Kot smo omenili na začetku, se sem ter tja kakšen član ali članica Kluba borilnih veščin Domžale poda v zakonski stan. Na zadnje se je za ta korak odločil gospodar kluba Mojmir Velepič, ki je pred oltar pospremil njegovo izvoljenko Špelo, ki dobro ve kaj ima ob sebi, saj je poročila bivšega boks prvaka welther kategorije.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Klub borilnih veščin Domžale
Tagi