Na področnem tekmovanju v košarki za starejše deklice slavila ekipa OŠ Trzin

Skupaj z Zavodom za šport in rekreacijo Domžale smo že četrto leto zapored organizirali področno tekmovanja v košarki za starejše deklice. Na tekmovanju za področnega prvaka so se pomerile tri šole in sicer OŠ Dragomelj, OŠ Trzin ter OŠ Komenda. Tekmovanje je potekalo v sredo, 3. januarja 2018 v Dragomlju.

Ob začetku novega leta je na OŠ Dragomelj potekalo področno tekmovanje v košarki za starejše deklice. Na področno tekmovanje so se uvrstile prvi dve osnovni šoli občinskega tekmovanja Domžal, OŠ Trzin in OŠ Dragomelj ter OŠ Komenda kot prvak kamniške občine. V prvi tekmi med ekipama OŠ Dragomelj in OŠ Komenda je bila prisotna napetost skozi celo tekmo. Šele zadnja tretjina je odločala o zmagovalkah. Tako so zgolj za piko razlike slavile deklice OŠ Komende. Tudi druga tekma med ekipo Komende in Trzina je bila bolj kot ne ves čas napeta. Borbeno in vneto so dekleta kazale željo po zmagi in po enakovrednem boju, šele tik pred koncem tekme pa so zgolj za piko razlike slavile Trzinke. Ravno tako je bila vredna ogleda tudi tretja tekma. Obe ekipi sta se že pomerili v občinskem finalnem tekmovanju, zato sta se dobro poznali že od prej. Malo razočarana zaradi poraza, so dekleta dragomeljske šole pristopile na tekmo z manj volje kot na prvi tekmi. Kljub temu se je ves čas tekma odvijala enkrat v prid Trzink, drugič v prid Dragomljank. Z malo sreče je zmaga na koncu pripadla ekipi OŠ Trzin.

Na vseh tekmah so vsa dekleta pokazala kar nekaj lepih in atraktivnih potez ter opozorila, da se v Domžalah in okolici igra dobra košarka. Za dosežke se gre seveda zahvaliti obema kluboma, ki delujeta na področju občine Domžale – ŽKK Domžale in ŽKD LEDITA.

Vsem udeleženim ekipam letošnjega področnega tekmovanja za starejše deklice, trenerjem in mentorjem čestitke za sodelovanje. Srečno na državnem tekmovanju v Osnovi Šoli Trzin.

Se vidimo pod koši!

Avtor: ŽKD Ledita; Foto: ŽKD Ledita
Komentarji uporabnikov
Tagi