Na Občinskem tekmovanju v košarki za mlajše deklice zmagala ekipa OŠ Trzin

Tudi letos smo skupaj z Zavodom za šport in rekreacijo Domžale organizirali Občinsko tekmovanje v košarki za mlajše deklice, na katerem je nastopalo 6 šol od tega kar 4 šole, ki delujejo pod okriljem ŽKD LEDITA.

Tekmovanje je potekalo po osnovnih šolah v naši občini kot vsako leto. Šest ekip iz petih osnovnih šol je pokazalo kar nekaj prijetnih košarkarskih potez in obilo tekmovalnosti. Vključene so bile OŠ Mengeš, OŠ Domžale, OŠ Preserje pri Radomljah, OŠ Venclja Perka, OŠ Trzin in OŠ Dragomelj. Ekipe so bile razdeljene v dve skupini. V polfinalno tekmovanja so se uvrstile ekipe OŠ Trzin, OŠ Venclja Perka, OŠ Dragomelj in OŠ Domžale.

Polfinalne in finalne tekme so tokrat bile odigrane v organizaciji OŠ Venclja Perka. Zaradi bolezni nosilk je OŠ Dragomelj zasedla 4. mesto, ki je morala za tretje mesto priznati premoč ekipi iz OŠ Venclja Perka. V borbi za prvo mesto pa sta bila znanje in želja tokrat na strani deklic iz OŠ Trzin, ki deluje pod okriljem ŽKK Domžale, saj so dekleta ugnale ekipo OŠ Domžale, ki je osvojila drugo mesto.

Vsem ekipam seveda čestitke za prikazano in osvojeno, za udeležbo ter obilo dobre volje brez katere tekmovanje ne bi bilo tako prijetno.

Ekipam OŠ Trzin in OŠ Domžale pa srečno na nadaljevanju Področnega tekmovanja v košarki za mlajše deklice.

Se vidimo pod koši. 

Avtor: ŽKD Ledita; Foto: ŽKD Ledita
Tagi