Na novi spletni strani ŠD Sonček novica o decembrskem smučarko borderskem tečaju na Krvavcu

Športno društvo Sonček iz Škrjančevega pri Radomljah je konec leta 2016 prenovilo spletno (www.sd-soncek.si) in FB stran (ŠD Sonček). Na obeh digitalnih medijih napoveduje svoje redne aktivnosti ter objavlja fotografije z organiziranih vadb in drugih aktivnosti društva. Zadnja objavljena novica je napoved smučarko deskarskega tečaja v času novoletnih počitnic. Tečaj bo potekal konec decembra, od ponedeljka, 26. do četrtka, 29. decembra 2016, na Krvavcu. Prevoz bo organiziran predvidoma iz Domžal, Radomelj, Mengša in Most, kjer bodo učitelji otroke zjutraj prevzeli in jih v popoldanskih urah polne novih doživetij na istih lokacijah vrnili staršem. S tem sledijo svojemu sloganu, »12 let skrbimo, da smo aktivni vsi«, in vsem otroškim snežnim navdušencem ponujajo možnost preživljanja novoletnih počitnic na snegu.

Na novi spletni strani lahko preberemo, da je Športno društvo Sonček začelo ponujati kvalitetne programe za najmlajše, lahko rečemo malčke, že pred 12 leti. Poleg gibalne abecede za najmlajše njihov program ponuja še obilico drugih športnih aktivnosti od gimnastike z akrobatiko, plavalnih tečajev, celoletne šole smučanja na smučišču Bodental, smučarko deskarskih tečajev v času šolskih počitnic na Krvavcu, praznovanja rojstnih dni v telovadnici in bazenu ter drugo.

Kot zadnja je na novi spletni strani objavljena novica, ki bo v prihodnjih tednih zanimiva za vse starše in smučarske navdušence, je napoved smučarko deskarskega tečaja v času novoletnih počitnic na Krvavcu. Smučarsko opremo imajo otroci zaradi lažje logistike shranjeno na Krvavcu, kjer je v času tečaja organiziran tudi topli obrok. Tečaji niso namenjeni le pridobivanju smučarskega znanja, ampak tudi druženju na snegu, učenju samostojnosti, pridobivanja socialnih veščin v manj homogenih skupinah. Več informacij lahko dobite na novi spletni strani www.sd-soncek.si (http://www.sd-soncek.si/novoletne-pocitnice/).

Za vse družine, ki so si v decembru, januarju in februarju zaželeli redno druženje na snegu, pa ŠD Sonček organizira tudi celoletno šolo smučanja na smučišču Bodental.

Tina Drolc za Športno društvo Sonček

Tagi