Na klubskem pikniku ob zaključku sezone, se je zbrala celotna družina ŽNK Radomlje

Na klubskem pikniku se je ob zaključku še ene izjemne sezone 2014/15, kot je že v navadi, zbrala celotna družina ŽNK Radomlje. V lepem vremenu smo se v prekrasnem športnem vzdušju merili v nogometu, odbojki, badmintonu, balinčkanju in tako skupaj z igralkami, starši, sponzorji, navijači in podporniki kluba na najlepši možni način zaključili sezono. Seveda nismo bili lačni in žejni, da pa je bila stvar še nekoliko bolj zanimiva, so se naša dekleta tokrat merila s starši, trenerji in navijači.

Videli smo veliko lepih potez, tokrat pa so na svoj račun prišli tudi tisti, ki nas skozi sezono bodrijo s tribun in dobili priložnost, da pokažejo svoje nogometno znanje. Seveda je bil rezultat nepomemben, pomembno je bilo le druženje in zabava, v čemer pa smo bili zmagovalci prav vsi.

V uradnem delu piknika se je predsednik Uroš Juračič zahvalil vsem staršem, donatorjem, navijačem, sponzorjem in seveda trenerjem ter ostalim klubskim delavcem za opravljeno delo v pretekli sezoni, nekaj besed pa je namenil tudi delu v prihodnje: "Ponosen sem na vse in vsakega posebej in čast mi je biti predsednik takšnemu klubu, kot je naš. Velika zahvala vsem skupaj, saj bi v teh časih brez vseh staršev, podpornikov, navijačev in seveda trenerjev ter ostalih klubskih delavcev, ki ste tako predani klubu, le stežka shajali. Lepo se je ozreti naokrog in videti toliko pristašev našega kluba in če bi mi kdo pred tremi leti dejal, da se bo tretjega zaključnega piknika udeležilo 150 ljudi, mu nebi verjel, bi pa si vsekakor želel. Dokazujemo, da smo kot ena velika srečna družina in tako tudi delujemo. Naš klub ima dušo in srce, kar je najpomembnejše in kot pravi naš slogan, "moj, tvoj naš klub", je to klub nas vseh in verjamem, da vsi skupaj z veseljem in ponosno predstavljamo barve našega ŽNK-ja. Seveda bomo taisto počeli tudi v bodoče in se trudili stvari še izboljševati in nadgrajevati ter tako nadaljevali z dobrim delom ne le na, temveč tudi ob igriščih. Hvala lepa še enkrat vsem, ki ste del naše družine ŽNK Radomlje in saj veste: ŽNK Radomlje – moj, tvoj, naš klub."

Oglejte si fotogalerijo z zaključnega piknika (avtor: Rok Zore)
 

moj, tvoj, naš klub.VSI ZA ŠAMPIONKE RUMENE!!!Foto: Rok Zore

Posted by ŽNK Radomlje on 14. junij 2015

Tagi