Na EP v kickboxingu nastopila tudi dva člana Kluba borilnih veščin Domžale

Med 15. in 22. novembrom 2014, je v Mariboru potekalo Evropsko prvenstvo v kickboxingu, kjer sta barve slovenske reprezentance zastopala tudi Franci Pavlič in Petra Žejavac iz Kluba borilnih veščin Domžale.

Za več kot 600 borci iz 32. držav, je zelo naporen teden, v katerem se je odvilo 522 odličnih dvobojev, je o tekmovanju dejal podpredsednik organizacije WAKO Europe Roy Baker. Na Evropskem prvenstvu v kickboxingu, ki je potekalo v Mariboru je Slovenija osvojila sedem odličij. Poleg ostalih slovenskih reprezentantov sta bila del reprezentančne ekipe Evropskega prvenstva tudi veteran Franci Pavlič -84 kg in članica Petra Žejavac -60 kg.

Veteran Franci Pavlič je imel svojo prvo borbo na tako velikem tekmovanju. Žal je zgubil, je pa bila borba do konca zelo izenačena, vendar se ni izšlo v njegov prid. Vseeno pa mu v Klubu borilnih veščin Domžale čestitajo za dober nastop.

Ob zaključku tekmovanja je Petra Žejavac povedala: »Z današnjim dnem se zame zaključuje evropsko prvenstvo. Žal težko rečem, da sem zadovoljna z borbo. Sem precej razočarana, ker se ni izšla tako kot sem imela v planu. Moram pogledati še posnetek, da vidim kako je izgledala borba, da si ustvarim realno mnenje. Bi se pa ob priliki rada zahvalila svojemu trenerju za vse treninge in motivacijo. Hvala Marjan Bolhar in pa Klub Borilnih Veščin Domžale. Dodatno vzpodbudo za treninge pa sem dobila tudi s strani ekipe feel-good in Maria Sambolca. Ne smem pa pozabit tudi na moje navijačice, ki so me prišle podpret v živo in seveda na moje domače.«

V Klubu borilnih veščin Domžale Petri čestitajo za njen prvi nastop kot reprezentantke na Evropskem prvenstvu.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Klub borilnih veščin Domžale
Tagi