Mreži Radomljanov in kranjske Zarice tokrat mirovali

Radomljani so v 21. krogu gostili ekipo kranjske Zarice, ki je pred tekmo zasedala 9. mesto. Po dveh zmagah proti tokratnemu nasprotniku v avgustu in oktobru sta mreži tokrat mirovali. Tekmo v deževnem vremenu je spremljalo okoli 200 ljudi, ki pa niso imeli veliko videti.

Prvo priložnost so si priigrali domači. Stoiljković je v deveti minuti po prodoru streljal z 20 metrov, njegov strel pa je vratar Bužan odbil, žogo pa je nato čez gol poslal Jakovljević. Na novo priložnost so gledalci čakali do 26. minute, ko je protinapad gostov zaključil Šujica, žogo pa je z desne strani poslal v stransko mrežo. Dve minuti kasneje je protinapad zaključil še Hajrić, strel z leve strani pa je ob prvi vratnici v kot odbil Ivačič. Kmalu za tem pa je v kazenski prostor gostov nevaren predložek poslal še Stoiljković, kjer je bil malce prekratek Jakovljević. Žogo je vratar gostov uspel odbiti, odbitek pa je Lidjan poslal v stransko mrežo.

V drugem polčasu so najprej zapretili gostje prek Hajrića, ki je z 20 metrov meril mimo gola. V 59. minuti je slalom po levi strani napada uprizoril Srovin in prodrl v osrčje kazenskega prostora. Pri strelu mu je nato zmanjkalo nekaj natančnosti, saj je žogo poslal mimo leve vratnice. Do konca tekme so gledalci spremljali igro med obema kazenskima prostoroma. Z zaključnimi streli sta poskusila še kapetan Barukčič, ki je s 25 metrov streljal malce mimo vrat, in Kovjenić, ki je z 20 metrov prav tako ciljal nenatančno. V 86. minuti bi se lahko kaj hitro med strelce vpisal Lidjan. Najprej je s prostega strela v živi zid meril Osmanaj, žoga pa je nato našla pot do Lidjana na levi strani. Radomeljski bočni branilec je po tleh meril v daljši vratarjev kot, a je bil le za nekaj centimetrov nenatančen.

V sredo, 13. aprila ob 17h se bodo Radomljani v finalu pokala MNZ na domačem igrišču pomerili z večnim rivalom Roltek Dobom v soboto ob 17h pa bodo odigrali srečanje na ŠRC Katerini proti Ankaranu.

21. krog II. SNL
Kalcer Radomlje – Zarica Kranj 0-0

Gledalcev: 200
Opominjani: Zukić; Frelih, Ajdovec.
Sodniki: Marko Lacković (sodnik), Dejan Kresnik, Primož Perger (pomočnika).
Delegat: Jakob Narobe.

Kalcer Radomlje: Ivačič, Kumer, Jazbec, Zukić, Lidjan, Barukčič (K), Kovjenić, Cerar (Šipek 80.), Jakovljević (Zorc 62.), Osmanaj, Stoiljković (Marinšek 89.). Na klopi: Andrić, Kosec, Primc, Hlede. Trener: Dejan Djuranović.

Zarica Kranj: Bužan, Ljubijankić (Hočevar 80.), Ajdovec (K), Uskoković, Preradović, Srovin, Vujčić, Frelih, Djukić, Hajrić (Pavlin 76.), Šujica (Marinković 88.). Na klopi: Bučar. Trener: Branko Pavlin.

Avtor: A.S.; Foto: Rok Zore; Video: NK Kalcer Radomlje, Domžalec.si
Tagi