“Modri” iz Doba z 1:2 ugnali kranjski Triglav!

6. krog - 2. SNL

Članska ekipa NK Roltek Dob, ki jo je tokrat vodil pomočnik trenerja Simona Sešlarja, Žan Cerar, je v 6. krogu 2. SNL  na gostovanju z 1:2 ugnala lanskoletnega prvoligaša NK Triglav Kranj! 

Gostitelji so začeli zelo napadalno in pritisk kronali z golom v 25. minuti, ko je v polno zadel Matic Kopač in tudi postavil rezultat polčasa 1:0. “Modri” iz Doba so dokazali, da se ne dajo tako zlahka in so že v uvodnih minutah 2. polčasa uspeli rezultat izenačiti na 1:1, med strelce pa se je v 47. minuti tekme vpisal Kristijan Šipek.

Na krilih izenačenja in zavoljo odlične pripravljenosti, so pričeli Dobljani vse bolj pritiskati na vrata Gorenjcev, ki niso več našli poti do gola in izjemnega čuvaja naše mreže, Matica Čretnika. Je pa zavoljo zelo dobre igre v napadu ter tako pod nenehnim pritiskom, klonila obramba Triglava, ki je v 16-m prostoru storila napako in glavni sodnik srečanja Bojan Mertik je brez obotavljanja pokazal na najstrožjo kazen, le-to pa je zanesljivo v gol za vodstvo z 1:2 v 70. minuti realiziral Kristijan Šipek ter se tako še drugič na tekmi vpisal med strelce.

Celotna ekipa NK Roltek Dob je delovala odlično in si tudi po preobratu priigrala številne priložnosti, dve izjemni si je priigral naš super  napadalec Denis Petrovič, a je ostalo le pri priložnostih. Kranjčani so sicer v izdihljajih tekme še poskusili priti do vsaj točke, a je obramba Dobljanov ostala trdna in ni popustila, “Modri” pa so se po zadnjem sodnikovem pisku veselili velike zmage v Kranju!

Čestitke našim nogometašem za odlično nogometno predstavo ter strokovnemu vodstvu za nove 3 točke na prvenstveni lestvici 2. SNL!

Že to sredo, 16.9.2020  “Modri” iz Doba gostijo nogometaše NK Brda, s katerimi se bodo pomerili ob 16. uri v  Športnem parku Dob pri Domžalah!

Čestitke naši ekipi in strokovnemu štabu za zmago in nove 3 točke na prvenstveni lestvici 2. SNL.

Vsi za ŠAMPIONE iz Doba!

Avtor: Gregor Horvatič; Foto: Gregor Horvatič/NK Roltek Dob

 

Tagi