“Modri” iz Doba na prijateljski tekmi ugnali FC Select iz ZDA

Članska ekipa NK Roltek Dob, ki jo vodi trener Nenad Toševski, je na prvi prijateljski tekmi po poletnem premoru v Športnem parku Dob pri Domžalah gostila ameriško ekipo FC Select in jo ugnala z zanesljivih 4:1.

Pri Dobljanih so se med strelce vpisali Nejc Levec, ki je zadel dvakrat, po enkrat pa sta v polno zadela še Denis Petrovič in Dino Zenkovič. Pri gostih iz mesteca Skokie, okolice bolj znanega Chicaga in zvezne države Illinois, je gol dosegel Leo Oresco.

Za  člansko ekipo “modrih”, ki je po počitnicah pričela s treningi 24. junija, je bila to prva prijateljska tekma pred novo sezono, sicer pa že druga letos z ekipo iz ZDA. Pred tem so doma gostili ekipo ameriške univerze iz Severne Karoline (University of North Carolina).

V prihodnjih tednih pred pričetkom nove sezone v 2. SNL, ki bo konec julija, se bodo naši nogometaši pomerili še s kranjskimi “Orli” iz NK Triglav Kranj (Kranj, sreda, 10. 7.), BSC Budaörs-om, drugoligašem, ki prihaja iz madžarske prestolnice Budimpešte (Rogla, sobota, 13. 7.) in madžarskim prvoligašem Paksi FC iz mesta Paks, le-ta sicer leži 100 km južno od madžarske prestolnice Budimpešte.

________________________________________________
Prijateljska tekma:
NK ROLTEK DOB : FC SELECT (ZDA) 4:1(2:0)FT
Levec Nejc(2x), Denis Petrovič, Dino Zenkovič ; Leo Oresco
________________________________________________

Tekst in foto: Gregor Horvatič, NK Roltek Dob

Tagi