Modri iz Doba delili točke s trdoživimi Prekmurci

V 3. krogu 2. SNL, so Dobljani doma gostili NK Beltince, ki v svoji “krstni” sezoni v 2. SNL kažejo zanimive nogometne predstave. Za trdožive Prekmurce je bilo to sicer prvo gostovanje v Športnem parku Dob pri Domžalah nasploh. 

Tekma se ni pričela po željah domačih, saj so si gostje priigrali dve priložnosti na tekmi že takoj na začetku, a je bil na mestu domači vratar Matic Čretnik. Dobljani so se nato zbrali in obrnili tekmo v svoj prit ter že v 11. minuti povedli, ko je za vodstvo z 1:0 v polno zadel Matic Mlakar. Dobrih 10. minut kasneje, natančneje v 22. minuti 1. polčasa, so Dobljani podvojili vodstvo, zadetek za “Modre” pa je dosegel Gaber Petric.

V 2. polčasu Dobljanom igra ni več stekla tako dobro, saj so se posvetili predvsem obrambnim nalogam, kar so gostje kaznovali z doseženim golom v 86. minuti tekme. Za to je poskrbel Žiga Šumak. Ko je že kazalo na 2. zmago Dobljanov v novi sezoni, so le-ti, tik v kazenskem prostoru tik pred končnim sodnikovim piskom, storili napako, sodnik srečanja Nejc Kajtazovič pa je brez oklevanja pokazal na belo točk. Strel z 11 metrov je v 95. minuti zanesljivo izvedel Jernej Trstenjak in postavil končni rezultat  tekme 2:2.

Čestitke za točko in nadaljevanje niza neporaženosti!

3. krog 2. SNL: NK ROLTEK DOB – NK BELTINCI 2:2 (2:0) FT

Matic Mlakar(11′), Gaber Petric(22′) ; Šumak Žiga(86′), Trstenjak Jernej(95′-11m)

Avtor: Gregor Horvatič; Foto: NK Roltek Dob

Komentarji uporabnikov
Tagi