Mladi domžalski AS-i zmagovalci Atletskega pokala Slovenije v mnogoboju

Prejšnji vikend, 28. 9. 2013, smo bili na zadnjem mitingu sezone na Bledu. Nastopilo je dvajset naših pionirjev vseh starostnih kategorij. Že izkušenim tekmovalcem so se pridružili novinci, letnika 2005 in mlajši.

Na vedno zelo obiskanem mednarodnem mitingu so osvojili tri prva mesta (Tilen, Žan in Maks), pet drugih mest (Maruša 2x, Ana, Žan in Tilen) in šest tretjih mest (Ana, David, Maks, Jure, Tilen in Klemen). Mlajši so pridobivali prve tekmovalne izkušnje, starejši so se pripravljali na zadnje tekmovanje v letošnji sezoni – Atletski pokal v mnogoboju za posameznike in ekipe v Celju.

Lepšega zaključka sezone si ne bi mogli želeti. V knežjem mestu, Celju, so se štirje naši fantje podali v boj za naslov najboljšega posameznika in ekipe. Uspelo jim je!

Tilen Ulčar je novi državni prvak!
Tilen Ulčar, Maks Ulčar, Miha Strmčnik in Jaka Hace pa so prepričljivo postali ekipni državni prvaki!
V tem res maratonsko, šest ur, dolgem tekmovanju, velja ekipi pionirjev U12 iskreno čestitati. Seveda pohvale tudi staršem, njihovim zvestim navijačem. Med 23 uvrščenimi tekmovalci, ki so končali mnogoboj, so osvojili : Tilen – prvo, Maks – četrto, Miha sedmo in Jaka deveto mesto. Vsi v deseterici najboljših. V vse ekipni razvrstitvi v moških kategorijah, je uspeh naše mlade četverice potrdilo odlično tretje mesto.

Tilen Ulčar, novi državni prvak v mnogoboju.

Kaj še dodati? Naši zlati fantje U12 – Tilen, Maks, Miha, Žan, Jure, Jaka, Sven in David so suvereno zastopali Atletsko društvo AS preko celotne sezone. Čestitke! Ne smemo pa pozabiti naših starejših pionirjev in pionirk, ki so ravno tako v samem vrhu naše atletike.

  

Maks Ulčar, Miha Strmčnik, Tilen Ulčar, Hace Jaka in Alenka Zavadlav.

Zadnje tekmovanje v letošnjem letu na atletskih stezah je tako za nami, a mladi AS-i že kujejo načrte za prihajajočo sezono. Cilji vseh naših mladih tekmovalcev in tekmovalk so visoki, a tudi uresničljivi.

Vsem mladim tekmovalcem in tekmovalkam iskrene čestitke za dosežene rezultate in uspehe v sezoni 2013!

Ob tej priložnosti pa poziv vsem mladim. Postanite AS-i, pridružite se zlatim fantom in njihovi trenerki Alenki (041 299 098).

Avtor: Atletsko društvo AS; Foto: Atletsko društvo AS
Tagi