Milomir Mandić ni več trener članic ŽNK Radomlje

Po neprepričljivih predstavah v spomladanskem delu prvenstva je, navkljub zgodovinski uvrstitvi v finale ženskega pokala Slovenije, prišlo do sporazumnega dogovora o prekinitvi sodelovanja z dosedanjim članskim trenerjem Milomirjem Mandićem.

Slednji je naše moštvo prevzel na začetku sezone 2013/14 in v preteklih dveh sezonah z ekipo osvojil končno tretje mesto na prvenstvenih lestvicah, poleg tega pa se je lansko sezono prebil tudi v polfinale pokala. V uvodnih spomladanskih krogih je z moštvom najprej vknjižil zmago v polfinalu pokala v Ankaranu, sledila je še zmaga v Ajdovščini, nato pa je v treh srečanjih proti Škalam, Mariboru in Velesovemu iztržil zgolj točko, kar je ogrozilo celo igranje v ligi za prvaka. Trener je prevzel slabše igre in rezultate njegovih varovank na svoja pleča in zavestno ter odgovorno ponudil svoj odstop, kar je upravni odbor kluba sprejel.

Vodstvo kluba je namreč mnenja, da moštvo v tem trenutku potrebuje novo energijo in dodaten zagon. Pogovori za imenovanje novega stratega članskega moštva so že stekli, novi trener pa bo trening najverjetneje vodil že danes, v petek, 29. aprila 2016.

V ženskem nogometnem klubu Radomlje se Milomirju Mandiću zahvaljujemo za vložen trud v preteklih letih in mu v nadaljevanju njegove trenerske poti želimo obilo uspeha.

Avtor: Uroš Juračič; Foto: ŽNK Radomlje
Tagi