Miklavževanje v Klubu borilnih veščin Domžale

V Klubu borilnih veščin Domžale vedno popestrijo svoje treninge, saj jih velikokrat obiščejo različni športniki ali kakšne druge zanimive in znane osebe. Sem ter tja treninge popestrijo tudi s kakšnim posebnim programom, kot je bilo to v četrtek, 5. decembra 2019, ko sta jih obiskala sveti Miklavž in pa znani slovenski igralec, režiser, producent in nekdanji igralec košarke Franci Kek, ki se je za to priložnost napravil v gospoda policaja iz televizijske oddaje Milice.

Franci Kek je spregovoril o športnem kodeksu ter jim predstavil svojo vzdržljivost s stojami na rokah ter podobne trike, kar je bil kasneje izziv tudi za vse prisotne. Poleg tega jih je zabaval in nasmejal s svojim likom policaja.

Sledil je vrhunec večera – prihod svetega Miklavža s spremstvom, med njimi tudi hudobcev, ki so kar nekaj najmlajših članov spravili v jok. Seveda jih je Miklavž hitro pomiril ter jih nagovoril. Povprašal jih je tudi o tem, kako so bili kaj pridni v letošnjem letu. Povedali so mu, da so letos osvojili štiri naslove državnih prvakov v kickboxingu in dva v boksu ter še en kup odličij iz mednarodnih tekmovanj. Najbolj pomembno pa je, da so vsi zelo aktivni v društvu in pridni v šoli. Na koncu jih je obdaril z lepimi darili ter jim obljubil, da jih prihodnje leto ponovno obišče.

Poleg tega so ves večer zbirali tudi hrano z daljšim rokom uporabe za Anino zvezdico iz Kamnika. S to gesto želijo pomagati družinam v socialni stiski, da bodo njihovi prazniki bolj prijetni.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Klub borilnih veščin Domžale

Tagi