Miklavž prinaša 1. igralni dan ŽNK Radomlje 2014/15

Na miklavževo soboto, 6. decembra 2014, bo na OŠ Preserje pri Radomljah potekal prvi igralni dan v novem šolskem letu. Dekleta se bodo preizkusila v različnih igrah, verjamemo da se bodo neizmerno zabavala, na koncu pa jih čaka presenečeneje, kot se za dan sv. Miklavža tudi spodobi.

Otroška nogometna šola ŽNK Radomlje že drugo leto zapored pod vodstvom vodje otroške nogometne šole, Romane Rojc, organizira igralne dneve za deklice in dekleta od 6. leta starosti dalje, ki obiskujejo krožke Igre z žogo in Dekliški nogomet po osnovnih šolah ali treninge v našem klubu. Namen igralnih dni je rekreacija, druženje, zabava ter spoznavanje s športom in nogometno igro.

Romana nam je o izpeljavi in organizaciji igralnih dni zaupala naslednje: "Lanski igralni dnevi so dosegli svoj namen, na vsakem se nam je pridružilo še nekaj več deklet, kar očitno pomeni, da se dekleta pri nas počutijo dobro, prav tako pa je tudi s krožki. Že med letom se je število igralk na krožkih večalo, da sploh ne primerjamo s številom deklet na krožkih v letošnjem letu. Največji odraz uspešno izpeljanih igralnih dni je število deklet, ki so se nam pridružile v juniju, ko smo kot nadaljevanje igralnih dni, organizirali mesec brezplačnih treningov in večina teh tudi kasneje, septembra v klubu. Danes imajo ta dekleta za sabo že štiri mesece treningov ter nekaj tekem. Tudi letos se nadejamo uspešnih igralnih dni, kjer bomo videli nove presenečene in seveda zadovoljne poznane obraze."

Oglejte si nekaj utrinkov z lanskih igralnih dni:

1. igralni dan (30.11.2013): Prvi igralni dan in Lipko navdušila tako deklice kot njihove starše

2. igralni dan (25.01.2014): 2. Igralni dan DU11 – Nasmeški, razigranost in dobra volja

3. igralni dan (23.03.2014): UKI CUP 2013/14 – Pester prvi pomladni vikend

4. igralni dan (14.06.2014): Festivalni dan v Radomljah na zelenice privabil veliko število deklet

V ŽNK Radomlje želimo z organizacijo igralnih dni povečati zanimanje za dekliški nogomet med deklicami in njihovimi starši. V kolikor se nam deklice in dekleta želite oz. želijo pridružiti že to soboto, jih starši prijavite čim prej preko elektronske pošte romana.rojc@znk-radomlje.si oz. preko št. 041 865 999. Seveda pa ste na igralni dan vabljeni tudi starši.

Se vidimo na miklavževo soboto, VSI ZA ŠAMPIONKE RUMENE!!!

V zgornjem videu si oglejte še vabilo naše Zarje vsem deklicam.

Avtor: ŽNK Radomlje; Foto, video: ŽNK Radomlje
Tagi