Marko Zalaznik iz Radomelj k Olimpiji!!!

Ljubljanska Olimpija se je okrepila z Radomljanom, Markom Zalaznikom, s katerim je podpisala dve in pol letno pogodbo. Marku želimo veliko uspeha v novem klubu, kjer bo dokazal, da se v Radomljah igra odličen nogomet!!!

Marko je v drugi ligi debitiral pri 17 letih pred dvema letoma, v prvi polovici letošnje sezone 2013/14 pa je na 15 tekmah dosegel sedem golov in tako močno pripomogel k trenutni uvrstitvi naše članske ekipe v 2.SNL, zbral pa je tudi tri nastope za reprezentanco Slovenije do 19 let. Z Olimpijo je podpisal pogodbo do 31. 5. 2016, na hrbtu pa bo nosil številko 19.

Sašo Udovič, športni direktor NK Olimpija: "Marko je tipični predstavnik vizije, ki jo zagovarjamo in smo jo napovedali: mlad, perspektiven, poleten, domač fant iz širše okolice Ljubljane. Ima veliko željo uspeti v Olimpiji in veliko motiva po napredku. To so karakteristike, ki jih bomo iskali tudi v prihodnje. Spremljal sem ga že nekaj časa, je zelo hiter in izjemno močan igralec, ki lahko igra na več mestih v ekipi. Z velikim veseljem ga pozdravljam v našem taboru."

Marko Zalaznik, sedaj že bivši član NK Radomlje: "Olimpija je zelo velik klub in v čast mi je, da bom oblekel njen dres. Dogovorili smo se zelo hitro. Iz reprezentance že poznam Andraža Šporarja in Anžeta Zorca, pri prilagajanju ne pričakujem težav. Najprej se želim prebiti med prvih 18 igralcev pri Olimpiji, potem pa je moj cilj seveda tudi prva postava. Najraje igram na položaju desnega bočnega vezista, lahko pa igram tudi povsem v konici napada ali na boku v obrambi."

Marko Zalaznik je radomeljski dres zamenjal za olimpijinega!!!

Matjaž Marinšek, predsednik NK Radomlje: "Veseli nas, da se prvoligaški klubi zanimajo za naše igralce. To je vsekakor priznanje za našo otroško in mladinsko nogometno šolo, katere temelje smo postavili pred sedmimi leti. Markov prestop je potrdilo za vse, ki delamo v klubu, da delamo dobro in smo na pravi poti. Marku želim v svojem in v imenu kluba vse dobro, verjamem pa, da bo šel po njegovih stopinjah v bližnji prihodnosti še kak igralec iz naše nogometne šole."

Marko, želimo ti uspešne predstave in verjamemo da je to šele začetek tvoje nogometne poti, za nas pa boš vedno junak v rumenem dresu.

Avtor: Uroš Juračič; Foto: NK Olimpija, NK Radomlje
Tagi