Mark Zabukovnik, NK Kalcer Radomlje: ”Veseli me, ker mi je klub izkazal zaupanje”

Mark Zabukovnik je mlad, obetavni nogometaš vezne linije, kateremu je uprava Nogometnega kluba Kalcer Radomlje zaupala in ponudila prvo profesionalno pogodbo.

Še minulo sezono eden glavnih adutov v mladinskem moštvu, si bo letos v članski ekipi utrjeval pot do prve enajsterice Radomelj. Mark velja za enega nadarjenih vezistov v Sloveniji, kar so v Radomljah uspeli prepoznati in fantu ponudili profesionalno pogodbo. Mark je ob podpisu povedal: ”Ob podpisu pogodbe sem razumljivo vesel, saj je to nagrada za veš čas in trud, ki sem ga vložil v nogomet. Veseli me, ker mi je klub s tem izkazal zaupanje in s tem tudi potrdil, da name računajo tudi v prihodnosti.”  

Ob podpisu se je Mark dotaknil tudi nove sezone 2. SNL, za katero pravi, da bo tudi letos zelo močna in konkurenčna: ”Veliko ekip ima močan kader in ambicije za napredovanje. Verjamem, da bo sezona zelo zanimiva. Iz naše strani pričakujem napadalen in za gledalce zanimiv nogomet ter boj za čim višje mesto na lestvici.”

19–letni Radomljan nam je zaupal tudi načrte za prihodnost: ”Glavna želja je, da ne bom imel težav s poškodbami. Trenutno se želim dobro fizično pripraviti na novo sezono in si izboriti svoje mesto v ekipi. Če pa bo kdaj priložnost za odhod v tujino pa jo bom z veseljem izkoristil.”

Avtor: NK Kalcer Radomlje; Foto: NK Kalcer Radomlje

 

Tagi