Marjan Bolhar ubranil šampionski pas!

Najboljši med najboljšimi, bi lahko rekli. Kljub poškodbam, ki so ga pestile v letošnjem letu, se je odličen kickboxer Marjan Bolhar iz Kluba borilnih veščin Domžale udeležil Ameriškega odprtega prvenstva v kickboxingu, ki je potekalo v največjem mestu Kanade, Torontu. In presenetljivo ubranil šampionski pas, ki ga je osvojil lani.

Med 5. in 7. junijem 2015, je v kanadskem Torontu poteka Torontoprosupershow. Gre za veliki ameriški spektakel, kjer so se športniki pomerili v različnih športnih disciplinah, med drugim tudi v kickboxingu. Marjan Bolhar član -79 kg, je letos branil šampionski pas wako in ga tudi obranil. Prvenstva pa se bo udeležil kot edini Slovenec, reprezentant Kickboxing zveze Slovenije.

Po ponovni osvojitvi šampionskega pasu je Marjan povedal: »Posebna zahvala gre trenerju naše reprezentance Igorju Packu, ki je tehnični mentor moje discipline. Da pa sem se sestavil po poškodbi pa je po operaciji obeh kolenov poskrbel dr. Mitja Bračič, ki sem mu še posebej hvaležen. Zahvaljujem pa se tudi vsem, ki so mi pomagali … Hvala!«

Na naslovni fotki Marjan z dr. Mitjo Bračičem.

Avtor: Miha Ulčar: Foto: Arhiv Marjana Bolharja
Tagi