Marjan Bolhar do uspešne športne kariere tudi s pomočjo svojih sodelavcev – poklicnih gasilcev CPV Domžale

Domžalčan Marjan Bolhar ima za seboj uspešno in bogato tekmovalno kariero v kickboksingu. Med drugim ima kar sedem naslovov Državnega prvaka in mednarodni status Olimpijskega komiteja Slovenije.

V Klubu borilnih veščin Domžale, ki se ponaša s številnimi uspešnimi tekmovalci, deluje tudi kot uspešen trener, kjer svoje znanje prenaša na mlajše članice in člane. Poleg Marjana so letošnji naslov Državnega prvaka osvojili tudi: Teja Mihelčič, Andrej Repnik in Matej Balantič.

Marjan je zaposlen kot poklicni gasilec v Centru požarne varnosti Helios Domžale, kjer mu ob prostem času njegovi sodelavci radi pomagajo pri treningih, za kar jim je zelo hvaležen.

Ob tem je Marjan povedal: »Iskreno se zahvaljujem svojim sodelavcem, poklicnim gasilcem CPV Helios Domžale, poveljniku Rudiju Volčiniju, vodjem izmen Janiju Jeraju, Matjažu Korošcu, Milanu Petercu, Bogdanu Potočniku za pomoč in priprave. Za podporo pa se zahvaljujem tudi skupini Helios, Zavodu za šport in rekreacijo Domžale, Radiu Hit, Krajevni skupnosti Dob in Domžalcu.si.«

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Janez Ravnikar
Tagi