Marjan Bolhar danes po medaljo

Na včerajšnji otvoritveni dan svetovnega prvenstva zveze WAKO za discipline K-1r, low-kick in kick-light, ki se odvija ta teden v Beogradu, sta bila v disciplini kick-light uspešna Marjan Bolhar in Jani Lorber, ki sta se kot prva izmed desetčlanske slovenske reprezentančne odprave prebila v nadaljevanje tekmovanja, sporočajo iz Kickboxing zveze Slovenije.

Marjan Bolhar je v svoji uvodni borbi kategorije do 74 kg premagal slovaškega nasprotnika, a pri tem še ni pokazal tiste svoje prave forme. »Počutim se odlično, a vendar mi je potem v borbi nekoliko primanjkovalo moči, kar je verjetno posledica intenzivnega hujšanja,« ocenjuje Domžalčan, ki se je po enoletnem premoru zaradi poškodbe v reprezentanco vrnil v kategoriji niže kot sicer.

V kategoriji do 79 kg se je izkazal Jani Lorber, ki je po začetnem zaostanku v zadnji rundi stopnjeval intenzivnost borbe in na koncu suvereno opravil s španskim nasprotnikom.

Danes štirje slovenski nastopi
Danes, na drugi dan tekmovanja, slovensko izbrano vrsto čakajo štirje nastopi. V disciplini K-1r se bo z libijskim nasprotnikom pomeril Redžo Ljutič, v disciplini kick-light pa še Nina Gorišek, Grega Rudolf in Marjan Bolhar. Slednji bi si v primeru zmage nad domačim srbskim nasprotnikom kot prvi Slovenec na tem tekmovanju že zagotovil odličje.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Kickboxing zveza Slovenije
Komentarji uporabnikov
Tagi