Leditkam je z zmago uspelo priti v 3. krog tekmovanja Mini pokala Spar

Žensko Košarkarsko Društvo LEDITA že drugo leto tekmuje pod okriljem KZS v Pokalnem tekmovanju MINI POKAL SPAR. Leditke so letos presenetile in z zmago proti vrstnicam iz Vipave uspele priti v 3. krog tekmovanja MINI POKAL SPAR.

Sobotno dopoldne je bilo namenjena pokalnemu tekmovanju mlajših deklic. Deklice ekipe LEDITA so v povratni tekmi proti ekipi Vipava B pokazale zelo velik napredek, tako v tehničnih elementih kot tudi v ekipni igri. Pristop k tekmi in sama borbenost sta bili ključna za tako veliko zmago, ki jo do sedaj mlajše deklice še niso zabeležile. Velika želja po dokazovanju ter zmagi je ekipo vodila skozi celo tekmo. Trener Anže Kunavar ter pomočnika Špela Žura in Tomaž Ulčar so z ekipo dosegli zastavljen cilj letošnje pokalne sezone – vstop v tretji krog tekmovanja.

Čestitke vsem! Še posebne pohvale so si zaslužile čisto vse igralke, saj so nekatere na novo pridružene Leditke zabeležile svoje prve zadetke na tekmi in se tako zabeležile v zgodovino kluba ŽKD LEDITA. Le tako naprej, trdo delo, disciplina in volja so zagotovo vrline za zagotovljen uspeh.

Srečno v nadaljevanju pokalnega tekmovanja!

Se vidimo pod koši …

Avtor: ŽKD Ledita; Foto: ŽKD Ledita
Komentarji uporabnikov
Tagi