V petek odločilna tekma za finale državnega prvenstva

Medtem, ko je Cedevita Olimpija svoje delo v polfinalu opravila z odliko in v dveh tekmah suvereno odpravila Rogaško, pa so v drugem polfinalnem paru stvari še povsem odprte. Helios Sunsi so tesno slavili na prvi tekmi, Terme Olimia z visoko razliko na drugi, odločilna tretja pa bo ta petek, ob 18.00, v Domžalah. Domžalčani lovijo prvi finale državnega prvenstva po letu 2016!

Izkušena zasedba Podčetrtka, kjer praktično ena peterka igra celotno srečanje, si je v izjemnem vzdušju v domači dvorani priigrala odločilno tekmo polfinala, v kateri je dejansko vse mogoče. Ekipi se dobro poznata, posebnih skrivnosti ni več, slavila bo zasedba z več energije in z boljšo dnevno formo. Helios Sunsi  potrebujejo vašo podporo, Športna dvorana Domžale mora pokati po šivih, pravi trenutek je, da Domžalčani pokažejo, da je naše mesto – mesto košarke in športa.

“Tekma v petek se prične ob 18. uri, uro prej se odprejo vrata domžalske dvorane. Kdor ne uspe biti v naši družbi, pa lahko tekmo spremlja tudi v neposrednem prenosu na TV Sportklub in YouTube kanalu Košarkarske zveze Slovenije”, k ogledu odločilne tekme vabijo v domžalskem košarkarskem klubu barvarjev.

Miha Ulčar; Foto: Helios Suns

 

Tagi