V Domžalsko gnezdo se vrača Miroslav Pašajlić

Med Helios Sunsi bomo v novi sezoni spremljali poznan obraz, po dveh letih odsotnosti se v domžalsko gnezdo vrača srbski košarkar Miroslav Pašajlić.

V sezoni 2018/19 so lahko domžalski navijači uživali v predstavah srbskega branilca Miroslava Pašajlića (190 cm, 1995), ki je navduševal z agresivnimi prodori ter nemogočimi meti iz razdalje, v povprečju pa je takrat dosegal po 12,6 točke in 2,6 podaje. Zadnji dve sezoni je v večini preživel pri slovenskem trenerju Miru Aliloviću pri beograjskem Dynamicu, za katerega je v srbskem državnem prvenstvu lani dosegal po 16,1 točke in 5,2 podaje na tekmo, zdaj pa ga bomo lahko ponovno spremljali v dresu Helios Sunsov.

Miroslav Pašajlić, Helios Suns: “Komaj čakam, da spet stopim v domžalsko dvorano in zaigram pred domžalskimi navijači! S trenerjem Jakaro sva v moji prvi epizodi pri Heliosu že sodelovala, tako da vem, kaj lahko pričakujem. Sestavlja se močna ekipa, z mešanico mladih in izkušenih igralcev, ki bo imela tako kot vedno visoke cilje. Verjamem, da lahko temu sledimo, hkrati pa z agresivno obrambo ter s hitro, poletno igro v napadu tudi redno navdušujemo navijače, ki jih že zdaj vabim v našo družbo v čim večjem številu!”

Miha Ulčar; Foto: Gašper Papež

Tagi