Miloš Glišić ne bo zaigral za Helios Sunse

Iz domžalskega košarkarskega kluba barvarjev so sporočili, da srbski košarkar Miloš Glišić, ki naj bi ekipo Dejana Jakare okrepil v igri pod košema, žal na domžalski parket v dresu Helios Sunsov vsaj za zdaj ne bo stopil.

23-letni in 206 cm visoki košarkar, ki je bil mišljen za še zadnji kamenček v letošnjem igralskem mozaiku članske ekipe Helios Suns, žal ni prestal zdravniškega pregleda in je že zapustil Domžale. Ob tem Helios Sunsi dodajajo, da Milošu želijo čim hitrejšo vrnitev v tekmovalno formo in veliko sreče v nadaljevanju kariere, iskanje novega visokega igralca pa se tako nadaljuje.

“Miloš Glišić je odličen in še vedno mlad košarkar, ki pa je zaradi poškodbe kolena in rehabilitacije moral izpustiti večji del prejšnje sezone. Podroben zdravniški pregled je pokazal, da njegovo telo še ni pripravljeno na polne napore, zato pogodba ni mogla stopiti v veljavo. Z igralcem smo se razšli prijateljsko in oboji ne izključujemo možnosti sodelovanja kdaj v prihodnosti,” je povedal Matevž Zupančič, direktor KK Helios Suns.

Miha Ulčar; Foto: Gašper Papež

 

Tagi