Košarkarski klub Helios Suns Domžale z novim predsednikom

Danes je v prostorih kluba, seveda tudi preko video spletne povezave, potekal izredni občni zbor, na katerem so bile sprejete nekatere spremembe v vodstvenih strukturah društva. Mesto na čelu kluba bo po novem zasedel Gunther Vesko.

 

Iz Košarkarskega kluba Helios Suns so sporočili, da je klub pred časom o svojem odstopu iz poslovnih razlogov obvestil dosedanji predsednik David Kubala. Z današnjim dnem njegovo funkcijo prevzema Gunther Vesko, prav tako predstavnik njihovega generalnega sponzorja in dolgoletni član upravnega odbora kluba: “Na tem mestu se toplo zahvaljujemo Davidu Kubali za izjemen doprinos k stabilnosti in uspešnosti naše organizacije v zadnjem času, g. Vesku pa želimo uspešno vodenje projekta na že zastavljeni poti.”

 

Člane kluba, igralce, trenerje, navijače in partnerje KK Helios Suns je ob izvolitvi nagovoril novi predsednik kluba Gunther Vesko, ki je dejal, da v teh zelo posebnih časih za družbo in šport domžalski košarkarski klub praznuje 70-letnico svojega obstoja: “Ker se ponaša z eno močnejših košarkarskih tradicij v državi, sem prepričan, da bomo skupaj premagali tudi prepreke epidemije. Rad bi se zahvalil direktorju kluba, strokovni ekipi ter mojemu predhodniku Davidu Kubali za izjemen dosežke v preteklih nekaj sezonah, ko smo klub znova stabilizirali in postavili zdrave temelje za nadaljevanje projekta. Cilj Helios Sunsov mora biti igrati košarko na čim višjem nivoju doma in mednarodno in se hkrati zavedati limitov, ki jih predstavlja naše okolje in tržišče. Ob vsem tem želimo ohranjati svojo družbeno odgovorno držo in mladini odpirati vrata v zdrav način življenja. V čast mi je biti del domžalske košarke, mojega najljubšega športa, odslej tudi na novi funkciji.”

 

Miha Ulčar; Foto: Helios Suns

 

Tagi