Klub borilnih veščin Domžale se predstavi

V soboto, 13. decembra 2014, je v telovadnici Osnovne šole Dob potekala predstavitev dela za starše članic in članov Kluba borilnih veščin Domžale in goste. Prikazali so vse od borilnega športa, kar so se mladi naučili v sezoni 2014.

Kot usklajena ekipa so starejši fantje takoj po prihodu postavili ring, kjer so imeli po predstavitvi rekreativno klubsko tekmovanje v ekshibicijskem boksu z velikimi boks rokavicami imenovanimi Big gloves. Postavili so tudi blazine pred ring, kjer so prikazovali svoje veščine za goste.

Najprej je vse zbrane pozdravil predsednik Kluba borilnih veščin Domžale, Marjan Bolhar, ki že lepo okreva po operaciji kolena, nato pa je sledilo ogrevanje, saj kot je dejal Marjan, se mora tudi stroj ogreti, da deluje optimalno.

Po ogrevalnih vajah se je najprej predstavila najmlajša skupina otrok do 10 let, ki so pokazali že kar nekaj znanja kickboxinga. Sledila je samoobramba deklet. Lep prikaz samoobrambe, če se ti kaki frajerji nepovabljeni nasilno vsiljujejo. Nazadnje pa je sledila predstavitev športnega kickboxinga in športnega boksa s prvaki kluba.

Po predstavitvi so pripravili rekreativno klubsko tekmovanje v ekshibicijskem boksu z velikimi boks rokavicami imenovanimi Big gloves, ter ostalo zaščitno opremo v boks ringu, katero je bilo razdeljeno na tri starostne skupine: mlajša, srednja in starejša skupina. Po borbah so vsi udeleženci tekmovanja prejeli diplome. Zmagovalec iz vsake skupine pa je prejel lep pokal, ki jih je podelil podpredsednik krajevne skupnosti Dob, Feliks Lampret.

Klub borilnih veščin Domžale se zahvaljuje vsem, ki so prišli na Big gloves tekmovanje in pripomogli k tekmovalnemu duhu in super vzdušju, kot tudi tudi dobrodelnežem, ki so pripomogli, da se je nabralo kar nekaj hrane za Anino zvezdico. Nada Balantič pa je predstavila SYNERGY, prehranska dopolnila Proargi-9+, napitek e9, SLMsmart, Phitolife, Mistify …

Na koncu je članice in člane Kluba borilnih veščin obiskal še Božiček, ki jim je prinesel čisto nove drese, hkrati pa jim je zaželel čim več uspeha na življenjski in športni poti.

Več foto utrinkov z dneva odprtih vrat si lahko ogledate TUKAJ.

Avtor: Miro Pivar; Foto, video: Miro Pivar
Tagi