Klub borilnih veščin Domžale ob Evropskem tednu športa organiziral odprti trening

Med 16. in 23. septembrom poteka Evropski teden športa, ki ga obeležujemo tudi v Sloveniji. Namen akcije je spodbuditi državljane in državljanke k zdravemu življenjskemu slogu s športom oziroma rekreacijo.

K zdravemu načinu življenja občanke in občane z različnimi aktivnostmi in prireditvami spodbujajo tudi na Zavodu za šport in rekreacijo Domžale, saj želijo tovrstna druženja izkoristiti tudi za gibanje v naravi v različnih oblikah in predvsem v sproščenem vzdušju. Da se Domžalčani in Domžalčanke radi odzivajo, smo videli v letošnjem letu večkrat, tudi na prvem Pohodu ob reki ki povezuje, kjer je bilo izražena tudi želja po še več tovrstnih druženj, za katera poskrbijo tudi številne športne organizacije v naši občini.

Na pobudo Zavoda za šport so se na akcijo ob Evropskem tednu športa odzvali tudi v Klubu borilnih veščin Domžale, ki so v Športnem parku v Domžalah, v sredo, 21. septembra 2016, organizirali odprti trening za občanke in občane, kateri so lahko pobližje spoznali boks in kickboxing ter se sveta tudi sami preizkusili v teh dveh športih.

Več foto utrinkov si lahko ogledate TUKAJ.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Rok Majhenič
Tagi