KK Helios Domžale – Lokacija športa in zabave

Nova sezona je za Košarkarski klub Helios Domžale prinesla številne spremembe. Poleg novega lastnika generalnega sponzorja kluba, novega finančnega modela, trenerja in novih igralcev, se je klub lotil tudi novih podvigov, ki so namenjeni gledalcem in oboževalcem.

Medtem ko so mnogi še na počitnicah, se v klubu mrzlično pripravljajmo na novo sezono. Seznanjeni ste o novem finančnem modelu, katerega sestavlja finančni vložek podjetja Helios, finančni vložek Občine in tudi vložek, ki je na ramenih vseh željnih košarke. Meseca julija je klub odprl svoja vrata s prodajo sezonskih vstopnic pod geslom BREZ VAS-NI NAS. Poziv ljubiteljem košarke se je lepo prijel in prodaja sezonskih vstopnic iz dneva v dan raste.

"V prvih 14 dneh smo prodali več sezonskih vstopnic, kot v celi sezoni v preteklih letih. Nisem dvomil v interes lokalnega prebivalstva. Navsezadnje so Domžale košarkarsko mesto in nikomur ne bi bilo v ponos, da domžalski klub ne bi nadaljeval s poslanstvom. Cilj nam je prodati 500 sezonskih vstopnic, zatorej ponovno pozivam vse ljubitelje košarke, da skupaj z nami omogočijo številnim otrokom aktivno in rekreativno treniranje košarke." (Aleš Klavžar, predsednik kluba in predsednik uprave Helios Domžale).

Nakup sezonske vstopnice ponuja tudi številne ugodnosti in popuste v športnih trgovinah in restavracijah. Naj omenimo: trgovine Mavrica, Restavracija Park, Gostilna Keber, Gostilna Janežič, Gostilna Januš, Pizzerija Buon Piatto, Športna trgovina Peak, Trgovine Spalding, AND 1, Maksi Rossi in Forma plus. Seznam pa se tudi dopolnjuje in ga lahko najdete na spletni strani kluba.

Poleg vseh ugodnosti so se v klubu odločili še za eno novost. Košarkarski klub Helios Domžale aktivno dela tudi na spremembah, ki se dotikajo izgleda dvorane in zabave, ki jo bodo ponujali obiskovalcem na tekmah. Načrt za stilsko osvežitve dvorane, ki bo bolj očem privlačna, je v polnem teku. Na košarkarskih tekmah bo ogromno zabave za mlade po duši in za vse, ki se radi sprostijo in nenazadnje prejmejo tudi kakšno nagrado.

"Svoje gledalce želimo nagraditi in dokazati, da sta šport in zabava lahko združena. Košarka je zabaven šport in prav je, da se vsi zabavajo in v njej uživajo. Radi bi, da tekme ne bodo več na nivoju gledališča, temveč bo to družaben dogodek, ki bo poln glasbe, zabave, nagrad, animacij in presenečenj. V tujini so tekme naravnane popolnoma drugače. Gledalcem ni nerodno ploskati ali sodelovati v nagradnih igrah. V tujini je to zabava in način sprostitve. Še več. Cele tribune so naučene kratkih koreografij z rokami, s katerimi spodbujajo svoje košarkarje. V Sloveniji so ljudje navajeni sedeti in gledati tekmo. Šele ob atraktivnih potezah se dvignejo s stolov in oživijo. Mi želimo takšno veselje na vseh tekmah, skozi celo tekmo." (Gerald Martens, predsedniku uprave RIH in predsednik nadzornega sveta Helios Domžale).

V klubu tako pravijo, da se z novim pristopom želijo zahvaliti vsem dolgoletnim obiskovalcem tekem, hkrati pa poudarjajo, da je od vseh nas odvisno, na kakšen način doživljamo in spremljamo šport. Naj bodo Domžale TOP lokacija športa in zabave.

Avtor: Andrej Pustotnik, KK Helios Domžale
Komentarji uporabnikov
Tagi