KiK Radomljankam podaril nove drese!

Pred nedeljskim polfinalom pokala, ki bo odigran v Ankaranu ob 12. uri, so članice Ženskega nogometnega kluba Radomlje od največjega evropskega tekstilnega trgovca, nemškega KiK Textilien prejele nove drese. 

V sklopu akcije Spravimo otroke z ulice! je največji evropski tekstilni trgovec, nemški KiK Textilien Slovenskim klubom prvič podaril nogometne drese za vse starosti. Med njimi so jih prejeli tudi v ŽNK Radomlje. Dresi so iz clima cool materiala in vsebujejo zgornji in spodnji del, nogavice in športno torbo za drese po skupini igralcev. V imenu ŽNK Radomlje je drese na slovenskem sedežu KiK-a prevzel vodja mladinskega pogona in trener ŽNK Radomlje, Peter Kristan.

»Veseli smo, da smo tudi v ŽNK Radomlje del te akcije in se ob tej priložnosti zahvaljujemo KiK-u za donacijo, da bodo lahko tudi naše igralke trenirale v KiK-ovih dresih«, se za donacijo zahvaljuje predsednik kluba Uroš Juračič.

Peter Kristan ob prevzemu donacije.

KiK Textilien, nemška tekstilna veriga in številka 1 v Evropi, je ena od najhitreje rastočih podjetij na tem področju. Prva prodajalna je bila odprta leta 1994. v Düsseldorfu v Nemčiji, danes pa KiK posluje v več kot 3.260 poslovalnicah v Nemčiji, Avstriji, na Češkem, v Sloveniji, na Hrvaškem, na Poljskem in Slovaškem in zaposluje skoraj 22.000 delavcev. To mega podjetje s sedežem v nemškem Bönenu, ustvarja letni promet v znesku več kot 1,75 milijarde €.

V nemščini je KiK kratica za "Kunde ist König, kar v prevodu pomeni" kupec je kralj " in prav to je tudi glavni moto te tekstilne verige. Pridite in preverite!

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Rok Zore (ŽNK Radomlje)
Tagi