Katarina Jagarinec: “Na prvem mestu rekreacija in užitek pri igri”

Rekreativna ekipa ŽNK Radomlje bo tudi v novi sezoni trenirala in igrala pod taktirko Katarine Jagarinec. Ekipa tekmuje v Ženski nogometni rekreativni ligi in v pokalnem tekmovanju, letošnja sezona pa je bila predčasno končana zaradi epidemije.

V ligi in pokalu nastopa deset ekip, radomeljska ekipa pa tekmuje pod imenom ŽNK Car Center Cerar Radomlje. Liga združuje igralke, ki svoj prosti čas namenjajo najpomembnejši postranski stvari na svetu, med njimi pa je kar nekaj takšnih, ki so se ravno preko rekreacije s prijateljicami prvič srečale z nogometom.

Trenerka Katarina Jagarinec uspešno vodi radomeljsko ekipo, med katerimi je nekaj bivših igralk v Slovenski ženski nogometni ligi in pa tudi povsem ljubiteljskih igralk nogometa. »Za nas sta na prvem mestu rekreacija in seveda užitek pri igri. Zelo me veseli, da se nas na treningih zbira lepo število in verjamem, da se bo to nadaljevalo tudi v naslednji sezoni. Vedno pa smo veseli tudi novih igralk, njihovo predznanje ni pomembno, le ljubezen do nogometa.«

Avtor: A.S. / ŽNK Radomlje; Foto: ŽNK Radomlje

Tagi