Karate vikend v Domžalah

V skoraj premajhni, veliki in čisti telovadnici OŠ Domžale so se 25. in 26. maja 2013, zbrali karateisti in karateistke Shotokan Karate-Do Internacional zveze Slovenije. Dva deževna dneva letošnje hladne pomladi so udeleženci že 16. tradicionalnega Karate-Do domačega seminarja, katerega vsako leto vzorno pripravi Karate Klub Atom Shotokan Domžale, izkoristili za druženje in vadbo.

Strokovno vodstvo zveze je pod vodstvom Shihana Ivana Čeriča 7. Dan pripravilo in izpeljalo pester program karate tehnik. Kot vsako leto so imeli tudi to leto pred zvezno komisijo (Shihan Čerič 7. Dan, Sensei Rošker 5. Dan in Sensei Kokalj 5. Dan), udeleženci možnost opravljati izpit za višjo stopnjo pasu.

Iz domžalskih vrst je zelo uspešno opravila izpit za rumeni pas gospodična Naja Svetlin, kateri sta se za rumeni pas pridružila tudi Ian Božič in Luka Verč. Jakob Cajhen je s prvo črtico na belem pasu doživel krst. Simon Gregorc si je priboril oranžni pas. Zelo uspešen je bil Luka Planinc za zeleni pas, za vijolični pas so uspešno opravili preizkušnjo: Tesa Štihec, Marcel Krajšek in Andrej Neškoski. Za 1. Kyu, rjavi pas je uspešno opravil izpit Primož Krajšek in je s tem postal mojstrski kandidat. Skupaj je preizkušnjo opravljalo 55 udeležencev seminarja. Večinoma uspešno.

Avtor: ZenMedia
Komentarji uporabnikov
Tagi