Kalcer Radomlje v boju za prve letošnje točke

Jutri se bosta v četrtem krogu prve lige Telekom Slovenija pomerili ekipi, ki sta si v pretekli sezoni priborili igranje med elito. Tekma ima velik pomen za obe ekipi, saj sta si Kalcer Radomlje in Aluminij neposredna tekmeca za obstanek v prvi ligi.

Kalcer Radomlje in Aluminij sta se v drugoligaški konkurenci srečala devetkrat, prvič pa bosta odigrala tekmo tudi v prvi ligi. Preteklo sezono so Radomljani dvakrat premagali Kidričane, v radomeljskem Športnem parku je bil rezultat 6-1, v gosteh pa so jih odpravili s 4-0. Edino delitev točk so gledalci videli v 26. krogu, ko je bilo v Radomljah 1-1.

Obe ekipi sta v tej sezoni še brez točk. Radomljani so vpisali dva poraza z 0-2 (Domžale in Olimpija), v preteklem krogu pa je v Novi Gorici slavila domača ekipa z rezultatom 2-1. Za Radomljane je tako prvi gol v novi prvoligaški sezoni zabil Marko Nunić. Aluminij je v tej sezoni izgubil proti Gorici (0-2), Luki Koper (0-1) in proti Celju (2-4). Na tekmi proti Celju sta za rdeče zadela Zeba in Kurež.

Tekma se začne ob 18.15, sodila pa jo bo sodniška trojka na čelu z Alenom Borošakom, pomagala pa mu bosta Tadej Friš in Uroš Benc. Vlogo četrtega sodnika bo opravljal Dejan Vivod, v delegatski funkciji pa bo Vinko Pokovec.

Cena vstopnice znaša 5 evrov za odrasle, ženske, upokojenci, dijaki in študentje pa bodo za vstopnino odšteli 3 evre. Mladina do 14. leta starosti ima vstop prost. 

Avtor: Aleksander Stefanović
Tagi