Judo klub Komenda na tekmovanju ekip osvojil 2. mesto

V soboto 15. junija 2019, je Judo klub Tatami v Ljubljani, kljub temu, da je judo individualni šport, organiziral ekipno tekmovanje za mlajše dečke in deklice U12. Ekipo je zastopalo 10 tekmovalcev različnih težinskih kategorij.

Judo klub Komenda je na tekmovanju nastopil v odlični postavi judoistk in judoistov: Karim Veinhandl, Rua Kvapil, Tevž Kristan, Tian Cizerle, Filip Meglič, Timeja Starovasnik, Alina Sodin, Eva Forte in Tadej Martin Povše. Vsi so se borili odlično in v skupnem seštevku zmaganih borb osvojili 2. mesto ekipno.

Za Pokal Tatami 2019 pa so se borili tudi cicibani, starostne kategorije U10. Vrtci so najprej tekmovali v zanimivem poligonu, ki je vključeval razne gimnastične prvine in atletske sposobnosti, potem pa še v sumo borbah, šolski otroci pa v judo borbah. Skupaj so osvojili 3 zlate medalje, 4 srebrne in 3 bronaste, kar je zares odličen rezultat.

Rezultati U8 IN U10

David Andrić (1. mesto), Nejc Urbanija (1. mesto), Jaš Milek (1. mesto), Lamar Škrijel (2. mesto), Inaya Sodin (2. mesto), Gal Macura (2. mesto), Ivan Forte (2. mesto), Maja Adrović (3. mesto), Tristan Jemec (3. mesto) in Nik Ložar (3. mesto).

Avtor: Katarina Kumer; Foto: Judo klub Komenda

Tagi