Jesenske nogometno-aktivne počitnice ŽNK Radomlje

V času krompirjevi počitnic, od 27. do 30. oktobra 2014, so v Športnem parku Radomlje potekali brezplačni treningi za vsa dekleta, ki so si želela preizkusiti v igranju nogometa in v različnih spretnostih z žogo. Treningi so potekali zunaj na umetni travi, od 10:00 do 11:30. Vsak dan se je na treningih zvrstilo približno 20-25 deklet, od tega je bilo najmanj 15 deklet na vseh treningih.

Vsak trening je bil malo drugačen in poseben. Dekleta so se med seboj merila v tekmovalnih igrah, kot je seveda nogomet, hokej na travi, ciljanje v tarčo, izbijanje žoge iz polja, igrale so igre kot so "bratec reši me" z žogo, "potres, poplava, katastrofam", seveda spet na poseben način z žogami, "ptički v gnezda", kjer so bile njihove žoge ptički, pomerila so se v štafetnih igrah in še in še! Poseben dan za dekleta je bil tudi v sredo, saj so dekleta prišli posneti iz RTV Slovenija, na sporedu pa jih boste lahko videli v ponedeljek, v oddaji Šport in Špas.

Vse aktivnosti so potekale pod budnimi očesi naših trenerk, trenerjev in igralk naših ekip, ki so v delu z najmlajšimi neizmerno uživali in se zabavali, seveda pa se vsem skupaj zahvaljujemo za njihov trud, angažiranost in čas, ki so ga v času šolskih počitnic namenili in skupaj z nami poskrbeli za pester in zanimiv program. Zahvala seveda tudi staršem vseh deklic in deklet, ki so poskrbeli za prevoz na in iz igrišča ter tako omogočili zanimivo vadbo deklicam tudi med počitnicami.

Oglejte si nekaj utrinkov v fotogaleriji (avtorji: trenerji in trenerke ŽNK Radomlje)

Obljubimo, da bomo takšne in podobne treninge ter igralne dneve organizirali tudi v prihodnje, o njih pa vas bomo skrbno obveščali, tako da niste ničesar zamudili. Prav tako pa se nam dekleta še vedno lahko pridružijo na katerem koli treningu v letu, ki potekajo ob ponedeljkih in četrtkih, od 16:30 do 18:00 v Športnem parku Radomlje, oziroma v šolski telovadnici. Za več informacij glede treningov, pa lahko pokličete tudi na tel. št. 041 865 999 oz. nam pišete na romana.rojc@znk-radomlje.si.

Avtor: Romana Rojc; Foto: ŽNK Radomlje
Tagi