Jaz sem Luna  – Soy Luna močno vpliva na priljubljenost kotalkanja med mladimi

Mladinska serija Jaz sem Luna  – Soy Luna močno vpliva na priljubljenost kotalkanja med mladimi. V Kotalkarskem klubu Pirueta je tako postalo zanimivo kotalkanje prostega sloga v stilu kotalkarice Lune iz omenjene serije. Povpraševanje je ogromno in v klubu so organizirali že kar deset tečajev kotalkanja.

Na tečajih se dekleta in fantje pod vodstvom trenerk z licenco iz umetnostnega kotalkanja, na zabaven način učijo različnih kotalkarskih elementov. Zanimanje med mladino je vse večje, saj se je do sedaj prijavilo preko 100 zainteresiranih deklet in fantov, povpraševanje pa še kar narašča tako, da bodo v klubu ponovno razpisali tečaje konec meseca marca, kajti prav sedaj se končujejo trije. Vsak tečaj običajno traja dva meseca, organizirajo pa jih več hkrati v različnih terminih.

Tekmovalci Kotalkarskega kluba Pirueta pa zavzeto trenirajo že celo zimo in se pripravljajo na prihajajoča tekmovanja, ki se bodo začela že s prvo tekmo v mesecu marcu v obveznih likih in bo štela tudi za tekmovanje Pokal Slovenije. Torej v klubu so več kot dejavni in pričakujejo tudi rezultate na državnem in mednarodnem nivoju.

Avtor: KK Pirueta; Foto: KK Pirueta

Tagi