Jagarinec pomočnica Gornika v članski ekipi ŽNK Radomlje

Na mestu glavnega trenerja članic ŽNK Radomlje v novi sezoni ostaja Aljaž Gornik, ki je na klopi Radomljank od septembra 2019. Za vratarke bo še naprej skrbel Valentin Vidergar, nova okrepitev v trenerskem delu ekipe pa je Katarina Jagarinec, ki bo v vlogi pomočnice glavnega trenerja.

Aljaž Gornik je na klopi rumenih debitiral 29. septembra, na sedmih tekmah pa je zbral po tri zmage in poraze ter en neodločen rezultat. Trener vratark bo tudi v bodoče, je pa tudi član trenerske ekipe mlajših kategorij slovenskih ženskih reprezentanc.

Katarina Jagarinec, ki je preteklo sezono vodila ekipo do 15 let, pa bo zasedla mesto pomočnice glavnega trenerja. Trenersko pot je začela leta 2016, ko je prevzela krmilo deklet DU13, vodila je tudi ekipo DU10. Od začetka leta 2019 je tudi trenerka ekipe rekreativk, vodi tudi dekliške nogometne krožke v osnovnih šolah. Je absolventka na programu športna vzgoja in obiskuje program pridobitve trenerske licence UEFA A.

»Po letu premora se vračam v člansko ekipo, tokrat v vlogi trenerke. Ekipa je mlada in ima ogromno potenciala, zato bomo veliko časa posvetili tako tehničnem kot tudi taktičnemu napredku igralk. Seveda pa si zmeraj želimo tudi posegati po čim višjih mestih na lestvici 1. SŽNL.«

Avtor: A.S.; Foto: Tomaž Strgar

 

Tagi