Helios Sunsi priprave popestrili na Veliki planini

Helios Sunsi, ki so za novo sezono prvi oblikovali ekipo in tudi prvi pričeli s pripravami, so se v sklopu priprav dva dneva prejšnjega tedna mudili na Veliki planini. Za motivacijo je poskrbel tudi glasbeni ansambel, ki ga je pred Domžalski dom na Veliki planini s seboj pripeljal domžalski župan Toni Dragar.

Da bi bile priprave na novo sezono čim bolj uspešne, so v vodstvu kluba sklenili, da že v začetku poskrbijo za to, da se igralci med seboj spoznajo, se zbližajo in začutijo timsko pripadnost. S tem namenom so se košarkarji skupaj z vodstvom družbe Helios in z vodstvom kluba podali na pohod na Veliko planino, ki sicer pomeni nekoliko drugačen kondicijski trening. Na Veliki planini so sledile nekatere bolj družabne aktivnosti popestrene z glasbo, svojo podporo klubu in igralcem pa je s svojo prisotnostjo izkazal tudi domžalski župan Toni Dragar. Župan je Sunse presenetil z glasbenim ansamblom in tako poskrbel za še boljše vzdušje. »Da bi Sunsi v tej sezoni res napravili maksimalen rezultat, potrebujejo čim več pozitivne energije iz svojega okolja. Spodbujali jih bomo in goreče navijali in v novi sezoni bo tudi sreča na naši strani. Odlično vzdušje iz začetka priprav in prijetnega druženja na Veliki planini se mora zdaj samo še nadaljevati«, je po dvodnevnem druženju povedal Toni Dragar.

»To leto bomo že od začetka naredili vse mogoče, da bodo fantje tekom sezone tako fizično kot mentalno pripravljeni in usmerjeni na zmage. Že lansko leto smo videli, kako pomembno je, da se člani ekipe spoznajo in se lahko nato hitreje ujamejo tudi v igri«, je povedal Aleš Klavžar, predsednik Sunsov.

»Glede na to, da smo dvakrat dnevno v dvorani, zelo prija, da gremo tudi v naravo«, je svoje navdušenje izrazil Marjan Čakarun, Hugh Robertson pa je dodal: »Zanimivo, to je bil moj prvi takšen pohod. Pripravljamo se, da bomo čim bolj uspešni, kar pomeni osvojitev prvenstva.«

Priprave na sezono so se šele dobro pričele in bodo v nadaljevanju vedno bolj intenzivne, odvijale pa se bodo tako doma kot v tujini.

Avtor: KK Helios Domžale; Foto: KK Helios Domžale
Tagi