Greš z nami na tekmo v Novo mesto?

Helios Sunsi v sredo, 5. novembra 2014, gostujejo pri Krki, 5-kratnih zaporednih državnih prvakih. Po dolgem času pa smo se v klubu odločili, da na tekmo povabimo tudi naše navijače! Torej, bi šel oz. šla ti z nami navijat v Novo mesto?

Odločili smo se, da organiziramo posebni avtobusni prevoz na tekmo Krka – Helios Suns, na katerega vabimo naše najbolj zveste navijače. Za vse, ki se nam bodo pridružili na avtobusu proti Novemu mestu, bomo pripravili malico in pa tudi manjše presenečenje.

Če so ti všeč Rebec, Casey, Korošec, Upshaw in preostala druščina, potem moraš zraven! Če si zvest navijač oz. navijačica Helios Sunsov, potem moraš zraven! Če imaš močen glas, potem moraš zraven! Če bi rad sprostil/-a energijo z glasnim navijanjem, potem moraš zraven! Če bi se po tekmi rad/-a družil/-a z našimi košarkarji, potem moraš zraven! Poskrbeli bomo, da se bomo imeli enkratno, košarkarji pa obljubljajo, da bodo naredili vse, da naš izlet ne bo zaman. Če si za, se čim prej javi na info@kkhelios.si ali pa na tel. 051 394 469 (Andrej), saj je število mest omejeno! Pa kar pogumno!

Avtor: KK Helios Domžale; Foto: KK Helios Domžale
Tagi