Gibalni programi Mavrice 2014/15

Če se sprašujete kaj je dobro za vašega otroka, potem je Športno atletsko društvo MAVRICA, prava odločitev. Naši programi v letošnjem vadbenem letu zajemajo gibanja za otroke od 1.5 let in vse do 9 leta.

V začetku otrok varno vadi v zavetju staršev s spoznavanjem osnov gibanja, starši spodbujate svoje otroke, jih opogumljate in s svojim odnosom do gibanja ponudite otroku vzgled. Tako skupaj lahko uživate v programu DRUŽINSKA ATLETIKA in MAVRIČNA ABECEDA GIBANJA, občasno pa tudi ob sobotah v MAVRIČNEM DIRENDAJU. Otrok tako nevsiljivo in samozavestno nastopi pot svojih življenjskih navad.

Ko se starost otroka prevesi v 3.5-4 leta vam priporočamo, da se otrok osamosvoji. Tako počasi pridobi na samozavesti, spoštovanju, odnosih in tudi pogumu. Skupaj s prijatelji premaguje in spoznava prepreke v gibanju in posledično tudi v življenju. Vse to se dogaja v naših programih GIBALNE URICE, ATLETSKA ABECEDA, ABECEDA ŠPORTA, MAVRIČNA ŽOGA, IGRE Z LOPARJI. Vse do 9 leta tako otrok krepi svoje gibalne sposobnosti na osnovah gibanja s pomočjo poligonov in spoznavanju določenih gibalnih osnov.

Tudi za odrasle smo v letošnjem letu pripravili osnove gibanja. Program ZDRAVA VADBA je primeren za popolne začetnike, ter program AEROBIKA, kjer gre za gibanje ob glasbi.

Vabljeni v naše programe. Več o programih Mavrice najdete na www.sadmavrica.si ali pa nas pokličite na 031/314-870.

PRIVOŠČITE SI DAN BREZ TELEVIZIJE IN RAČUNALNIKA!

Avtor: Mojca Grojzdek; Foto: ŠAD Mavrica
Tagi