Gaji blesteli na evropskem pokalu v kickboxingu

V nedeljo, 10. februarja 2019, so se tekmovalci Kluba borilnih veščin Domžale borili na kar dveh bojiščih. V Ljubljani so boksarji pričeli s prvim krogom boks lige, ki poteka pod okriljem Boksarske zveze Slovenije, v hrvaškem Karlovcu je v organizaciji Kickboxing zveze Hrvaške potekal evropski kickboxing pokal (European Cup Karlovac), kjer sta ponovno blesteli obe Gaji. Gaja Hribar je med starejšimi kadetinjami osvojila 1. in 3. mesto, Gaja Šalamun pa med mladinkami 3. mesto.

Za Klubom borilnih veščin Domžale je borbena nedelja. V Bazi v Štepanjskem naselju v Ljubljani je v organizaciji Boksarske zveze Slovenije potekal prvi krog boks lige. S prvima borbama sta led prebila Aleksej Tandler in Žiga Godec, medtem, ko sta Enej Kornhauzer in Bojan Armeni zaradi odpovedi nasprotnikov ostala brez para in posledično boja.

V organizaciji Kickboxing zveze Hrvaške je v Karlovcu potekal evropski kickboxing pokal (European Cup Karlovac), na katerem je nastopilo kar 2.000 tekmovalcev iz 38. držav. Odlično sta se odrezali obe tekmovalki Kluba borilnih veščin Domžale, saj je Gaja Hribar med starejšimi kadetinjami osvojila 1. in 3. mesto, Gaja Šalamun pa med mladinkami 3. mesto. Z odličnimi nastopi sta obe tekmovalki dokazali, da se v ringu lahko kosata z najboljšimi. Vrhunski rezultati pa so rezultat njunega dela in truda ter seveda odlična popotnica za naprej.

Miha Ulčar; Foto: Klub borilnih veščin Domžale

Tagi