Gaja Šalamun in Gaja Hribar iz Kluba borilnih veščin Domžale na mednarodnem turnirju v Zagorju do odličij

V Zagorju ob Savi se je v soboto, 25. novembra 2017, odvijal 34. tradicionalni turnir Slovenia Open, ki je potekal organizaciji Kickboxing zveze Slovenije in domačega Kluba borilnih veščin Pon do Kwan Zagorje ob Savi. Tekmovalci so se na turnirju pomerili v treh disciplinah Point-fightingu, Light-contactu in Kick-lightu.

Mednarodnega turnirja se je letos udeležilo 477 tekmovalcev iz 60 klubov in 6 držav, med njimi sta bili tudi tekmovalki Kluba borilnih veščin Domžale, Gaja Šalamun in Gaja Hribar, ki sta si na turnirju z odličnima nastopoma priborili medalje. Gaja Šalamun je v dveh disciplinah osvojila 2. in 3. mesto, Gaja Hribar pa v eni disciplini 3. mesto. Posebno priznanje je iz rok organizatorjev turnirja, Kickboxing zveze Slovenije in Kluba borilnih veščin Pon do kwan Zagorje ob Savi, prejel Klub Borilnih veščin Domžal in sicer zaradi vsakoletnega sodelovanja na njihovem močnem turnirju. Priznanje je prevzela predstavnica kluba Kristina Pavlič.

V soboto, 9. decembra tekmovalke in tekmovalce Kluba borilnih veščin Domžale čaka mednarodni turnir Sevnica kickboxing open, v soboto, 16. decembra 2017, Croatia kickboxing open, tekmovalce boksa pa 3. krog lige Boksarske zveze Slovenije.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Igor Šalamun, Klub borilnih veščin Domžale
Tagi