FOTO: Za Radomljanke so se začele priprave, testiranja, treningi in tekme

Članice in dekleta U17 ŽNK Radomlje so s pripravami na spomladanski del prvenstva pričela v ponedeljek, 25. januarja 2016, od takrat pa se vsakodnevno mudijo na treningih pod vodstvom trenerjev Milomirja Mandića in Petra Kristana.

Poleg vsakodnevnih treningov so se dekleta udeležila tudi testiranja v studiu KinVital v Domžalah pod vodstvom strokovno usposobljenih trenerjev in trenerk. Splošna ocena testiranja je dobra, izboljšati pa je mogoče predvsem zakrčenost, koordinacijo in moč. Na splošno gre pri nogometašicah za šibkejši trup in posledično slabši prenos moči skozi telo in ravno pri tovrstnih vajah, so se kot po pravilu tudi naša dekleta odrezala najslabše, medtem, ko so pri izvedbi nekaterih vaj presenetila celo trenerje. Verjamemo, da bodo s kvalitetnim delom na treningih še nadaljevala in z navodili trenerjev dosegala še boljše rezultate pri preprečevanju in preventivnemu boju s poškodbami, čemur v našemu klubu dajemo veliko poudarka.

Oglejte si nekaj utrinkov s testiranja v studiu KINVITAL

Dan odprtih vrat uspešno zaključen! Hvala vsem za obisk! 🙂 Oddelali vse vadbe, malo posvetovali in zopet testirali mlad športni talent. Tokrat so bile na vrsti punce ŽNK Radomlje, in bilo jih je veliko! 😉

Objavil/a KinVital dne 30. januar 2016

 

Odigrana pa je bila tudi že prva pripravljalna tekma z ekipo LUV GRAZ. Priložnost za dokazovanje so dobila vsa dekleta z izjemo poškodovanih in povratnic po poškodbi, prvič pa se je na radomeljski zelenici v rumenem dresu predstavila tudi novinka, Tinkara Senica. Trenerja sta bila s prikazanim lahko zadovoljna, priložnost pa so dobile prav vse igralke, med njimi tudi Zala Vindišar in Pia Božič, ki uradno še nimata pravice nastopa za člansko ekipo. Dejstvo pa je, da je pred dekleti še kar nekaj dela in verjamemo, da bodo tekmo 13. marca v Ankaranu pričakala zdrava, pripravljena in polno motivirana. Postava ŽNK Radomlje: Čevnik, Jereb, Čagran, Zalaznik, Žejen, Kralj, Jagarinec, Gadnik, Vrhovnik, Černelič, Vindišar, Božič, Puc, Senica, Ekić.

Fotogalerija s pripravljalne tekme z LUV GRAZ

Foto: Rok Zore

Objavil/a ŽNK Radomlje dne 7. februar 2016

Avtor: Uroš Juračič; Foto: KinVital, Rok Zore (ŽNK Radomlje)
Tagi