FOTO: Igralni dan ŽNK Radomlje – Zajčkova sobota

Prvi letošnji igralni dan Ženskega nogometnega kluba Radomlje, ki je potekal v soboto, 19.12.2015, bi morali pravzaprav poimenovati kar Zajčji dan. Lepo število udeleženk, ki še ne trenirajo v klubu, marveč obiskujejo krožke dekliškega nogometa po osnovnih šolah (do 5. razreda), namreč niso pričakali le trenerji in trenerke ŽNK Radomlje, temveč tudi navihan zajček, ki jih je spodbujal in jim občasno tudi malce ponagajal.

Skupaj z dekleti je bežal pred lovcem, se skrival pred lisico, iskal korenčke in poskakoval po telovadnici. Nato so mu male in velike nogometašice pokazale, kako spretno vodijo žogo, hitro tečejo ter natančno streljajo na gol. Ker ni pravega igralnega dneva brez nogometa, so se deklice (in en zajček) razdelile v ekipe ter staršem pokazale vse, kar so se letos že naučile. Po skupinskem fotografiranju smo se vsi skupaj okrepčali s sladkimi navihančki in zajčku obljubili, da ga še kdaj povabimo med nas.

Vsaka fotografija je zgodba zase, izrazi na obrazih vseh prisotnih pa še en dokaz več, da je igralni dan uspel. O tem se lahko prepričate tako, da si ogledate spodnjo galerijo, izkušnja pa bo še toliko bolj pristna, če se na naslednjem igralnem dnevu oglasite kar osebno. Samo ne pozabite, pogoj je, da s seboj pripeljete najmanj eno (bodočo) nogometašico! 

Foto: Rok Zore

Posted by ŽNK Radomlje on 19. december 2015

Avtor: Marika Prošek; Foto: Rok Zore
Tagi