Finalni boji se pričenjajo: Helios Suns za državnega prvaka!

Prihodnji teden se pričenja letošnji košarkarski Play off, na katerem bodo košarkarji Helios Suns igrali z Union Olimpijo. Najprej se bodo Sunsi v torek, 5. maja 2015, podali v ljubljanske Stožice, že dva dni kasneje pa bodo zelene zmaje gostili na domačem parketu v Hali komunalnega centra.

Seveda pa pri tako pomembnih tekmah ne gre brez pomoči navijačev in brez pravega navijaškega vzdušja, zato ste lepo vabljeni, da si ogledate tekmi, tako doma, kot v ljubljanskih Stožicah. Iz uprave KK Helios vsem navijačem Helios Sunsev sporočajo, da bodo tisti, ki bodo na torkovo tekmo v Ljubljano prišli oblečeni v klubsko majico ali pulover, vsem imetnikom letnih kart ter vsem, ki bodo v predprodaji že kupili karte za povratno tekmo v Domžalah (in bodo to pokazali pred tekmo v Ljubljani), bo klub omogočil brezplačen ogled tekme v Stožicah. Prav tako bodo imeli prost vstop na četrtkovo drugo tekmo v Domžalah vsi, ki bodo prišli oblečeni v klubske majice ali puloverje.

»Zato navijači Helios Sunsev, pridite in podprite Sunse v najpomembnejših tekmah sezone ter jih ponesite do zmag, saj veste BREZ VAS – NI NAS«, vabijo v upravi domžalskega kluba.

Liga Telemach – Četrfinale Play offa (igra se na 2 zmagi)

  • 1. tekma Union Olimpija : Helios Suns torek, 5.5.2015, ob 20.00 v ljubljanskih Stožicah
  • 2. tekma Helios Suns : Union Olimpija četrtek, 7.5.2015, ob 20.00 v Dvorani KC Domžale
  • 3. tekma* Union Olimpija : Helios Suns sobota, 9.5.2015, v ljubljanskih Stožicah

* morebitna tekma, ura bo objavljena naknadno

Avtor: Miha Ulčar; Foto: KK Helios Domžale
Tagi