Ekipi deklet U14 ŽNK Radomlje v zimski ligi osvojili 2. in 3. mesto

V nedeljo, 6.1.2013 je v Ilirski Bistrici potekala zimska liga deklet U14. Na turnirju je naš klub sodeloval z dvema enakovrednima ekipama (ŽNK Radomlje modre in ŽNK Radomlje rumene), ki sta se za vrh po razpletu dogodkov borili z ekipo Krim A.

Dekleta vseh ekip so prikazala srčne in borbene predstave, odstopale pa so predvsem naši dve ekipi in ekipa Krim A. Krimovke so turnir končale s šestimi zmagami, povsem za petami pa sta jim bili naši dve ekipi.

Omeniti velja, da so se vsa medsebojna srečanja najboljših treh ekip končala z minimalno zmago 1:0. Tako je Krim A premagal obe radomeljski ekipi (rumene precej srečno z golom 20 sekund pred koncem), medtem ko je bila ekipa ŽNK Radomlje rumene z 1:0 boljša od ŽNK Radomlje modre in si tako v medsebojnem dvoboju priborila nastop na finalnem turnirju.

Naši ekipi sta nastopili v naslednjih postavah:

ŽNK Radomlje modre ŽNK Radomlje rumene
4. Kumalić Neva 1. Lepen Ksenija
5. Razpotnik Neža 5. Bavčer Barbara
6. Vrhovnik Tija 6. Poglajen Eva
7. Rahne Klara 7. Gadnik Katarina
8. Snedec Anja 8. Grad Katarina
10. Novak Ana 9. Jamšek Kaja
11. Ekić Nina 10. Černelić Ana

 

Končni vrstni red turnirja zimske lige deklet U14 zahod:

1. Krim A
2. ŽNK Radomlje rumene
3. ŽNK Radomlje modre

4. ŽNK Jevnica
5. Ilirska Bistrica
6. ŽMNC Vrhnika Dren
7. Krim B

Vsekakor velja pohvaliti vsa dekleta, predvsem pa smo lahko ponosni na naše punce, ki iz tedna v teden dokazujejo, kako dobro igrajo nogomet, o čemer pričajo tudi rezultati, saj sta bili obe ekipi radomeljski ekpi povsem na vrhu. Vendarle je najpomembnejše da dekleta uživajo v športu in medsebojnem druženju, rezultati pa kot lahko že vidimo prihajajo, tako vztrajno, kot so marljiva in vztrajna tudi vsa naša dekleta na čelu s trenerji.

Zahvaljujemo se tudi staršem in navijačem, ki so nas bodrili in verjamemo, da se nam na finalnem turnirju ponovno pridružijo v še večjem številu. Dekleta so in bodo takšne podpore izjemno vesela!

Naslednji teden bo v Šenčurju potekala zimska liga deklet U12 in predkvalifikacije za članice, kjer bomo imeli v obeh tekmovanjih svoje predstavnice. Želimo jim obilo zabave, užitka in dobrih rezultatov.

Avtor: Uroš Juračič, ŽNK Radomlje
Tagi