Ekipa fantov U10 – Na turnirju v Kamniku osvojila 2.mesto

Ekipa U10 je v soboto 2. 2. 2013 sodelovala z dvema ekipama na turnirju v Kamniku. Obe ekipi sta bojevito zastopali barve NK Radomlje in ga predstavili v lepi luči.

Fantje ekipe B so prikazali na igrišču veliko želje in z izjemo prve tekme poskušali prikazati čim več uspešnih potez. V zadnji tekmi v skupini so pokazali zobe proti ekipi Rudarja iz Trbovelj, ki je osvojil končno 3. mesto. In sicer so to tekmo tesno izgubili a odigrali res bojevito a na koncu nesrečno izgubili z 0:1, vendar moram fante res pohvaliti.

Ekipa A pa je na turnirju igrala za spoznanje hitreje in si ustvarjala več priložnosti a kljub temu nismo dosegali veliko zadetkov. Kot zmagovalci skupine so čakali na nasprotnika v polfinalu. Ekipa NK Komenda je bila ekipa, ki je v repesažu z ekipo NK Kamnik izšla kot zmagovalec. Tako so se naši fantje pomerili za uvrstitev v finale z vrstniki iz NK Komenda. Brez večjih težav z rezultatom 2:0 so fantje prišli v finale. Tam so se pomerili z ekipo NK Bravo, ki pa je v finalu delovala bolj sveže in navdahnjeno. Na koncu moram še izpostaviti da je bil izbran za Najkoristnejšega igralca turnirja igralec iz naše ekipe Juhant Ian. S svojim nogometnim potencialom, znanjem in potezami za razigravanje svojih soigralcev si je tako prislužil trofejo, ki more vzpodbuditi njega in vse njegove soigralce za nadalnje še bolj zavzeto treniranje.

Fantje so tako bogatejši za nove nogometne izkušnje in verjamem da so na turnirju v Kamniku dobili nov zagon, ki ga bodo prenesli v spomladanski del prvenstva.

Avtor: trener Dušan Balutto, NK Radomlje

Tagi