Dvodnevni mednarodni turnir pod koši – Pokal Jasmin Sport

Žensko Košarkarsko Društvo LEDITA je v sodelovanju z Ženskim košarkarskim klubom Domžale organiziralo POKAL JASMIN SPORT za članice. Dvodnevni mednarodni turnir je potekal na osnovni šoli Venclja Perka in sicer v soboto 5. in nedeljo 6. septembra 2015.

Turnirja so se udeležile 4 ekipe in sicer tri slovenske: ŽKD ILIRIJA, ŽKK Domžale in ekipa LEDITA JASMIN SPORT ter ena tuja: BC Winterhur (Švica), V soboto sta se najprej pomerili ekipi Ilirije in LEDITA Jasmin Sport. Po napeti in dokaj borbeni igri so na koncu slavile članice LEDITA JASMIN SPORT. Sledila je tekma med ŽKK Domžale in BC Winterhur, katero so domačinke dobile brez večjih težav.

Tako smo v nedeljo spremljali tekmi za tretje in prvo mesto. Tekma med Ilirjankami ter Švicarkam ni presegla presenečenj,saj so članice ekipa BC Winterhur osvojile 3. mesto z veliko prednostjo. Bolj borbena in zanimiva tekma je bila med domžalskima ekipama, saj se pravzaprav do konca ni vedelo kdo bo osvojil pokal. Na koncu je slavila ekipa LEDITA JASMIN SPORT, ki je z minimalno prednostjo osvojila prvo mesto. Po turnirju so vsa dekleta prejela praktične nagrade podjetja Tosama d.o.o., izdelke blagovne znamke JASMIN.

1. mesto ŽKD LEDITA – JASMIN SPORT
2. mesto ŽKK Domžale
3. mesto BC Winterhur
4. mesto ŽKD ILIRIJA

Zahvaljujemo se generalnemu pokrovitelju POKAL-a JASMIN SPORT, podjetju Tosama d.o.o., vsem udeleženim ekipam, navijačem, podpornikom projekta, ŽKK Domžalam za sodelovanje in vsem prostovoljcem, brez katerih dogodek ne bi bil tako uspešen. Igralkam iskrene čestitke za uspehe na tem turnirju. Se vidimo naslednje leto pod koši.

Avtor: ŽKD Ledita; Foto: ŽKD Ledita; Video: WhyNervoza
Tagi